Sony yeni nesil konsolu için iş ilanı açtı

PS5 ibaresi kullanılmamakta ısrar ediliyor.

Geçtiğimiz hafta yeni nesil PlayStation donanımının gerekliliğini vurgulayan Sony yeni nesil konsolu için çalışmalarını hızla sürdürüyor.

LinkedIn’de yer alan iş ilanına göre; firma, yeni nesil PlayStation pazarlama kampanyası için bazı pozisyonlarda çalışma arkadaşları arıyor. İş ilanındaki ifadede, yeni cihazı piyasaya sürmek için “ürün yönetimi ve ürün pazarlaması arasında etkili bir bağlantı kurabilecek kişiler” arandığı belirtiliyor.

İş ilanı sayfasında doğrudan PS5 adı geçmese de, şu ifade dikkat çekiyor: “Yeni nesil PlayStation kampanyası için yol haritasına sahip olacaksınız.”

Sony ayrıca Kıdemli Yazılım Mühendisi pozisyonunda da çalışacak birini arıyor. Bu kişinin, “PS4’ün dünya genelinde devam eden muazzam başarısındaki ivmeyi bir sonraki nesle taşıma” sorumluluğunu üstleneceği yazıyor.

Sonuç olarak, Sony’nin ısrarla PlayStation 5 adını kullanmaktan çekindiğini görüyoruz. Ayrıca bu kadar kısıtlı bilgi ile yeni nesil konsolun 2019 mı yoksa 2020’de mi piyasaya sürüleceğini tahmin etmek oldukça zor. Öte yandan, bununla ilgili bazı söylentiler de mevcut:

SÖYLENTİ: Call of Duty 2019 yeni nesil oyun, PS5 2019’da çıkabilir

SÖYLENTİ: PlayStation 5 geriye uyumluluk desteği sunabilir

Önceki İçerikPlaystore PS4 oyunları satmaya başladı
Sonraki İçerikCall of Duty Black Ops 4 inceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz