God of War serisi için beş yeni oyun daha gelebilir

Ancak hepsinin gerçekleşmesi olası değil.

God of War (PS4) | Sony/Santa Monica

Cory Barlog, aklında God of War serisi için beş yeni oyun daha olduğunu açıkladı.

Kotaku‘dan Jason Schreier, Nisan ayında çıkış yapan yeni God of War’un yönetmeni Cory Barlog ile röportaj gerçekleştirdi. Bu röportajda Barlog, değişim geçiren God of War serisi için beş yeni oyun daha gelebileceğini ifade etti.

Schreier’in “Aklında serinin geleceği için kaç oyun planladın?” sorusuna Cory Barlog, “Beş oyun” cevabını verdi.

Bunun üzerine, God of War’un yapım aşamasının 5 yıl sürmesine istinaden Jason Schreier, “Yani 25 yıl yapıyor? Bunun için mi hazırlanıyorsun?” şeklinde başka bir soru daha sordu.

Cory Barlog ise, “Hayır, işleri hızlandırmanın bir yolunu bulmak istiyorum.” diyerek sıradaki God of War oyunlarının daha kısa süre içerisinde hazır hale gelebileceğini söyledi.

Daha sonra Cory Barlog, Twitter hesabından yaptığı bir açıklama ile bu konuya açıklık getirdi. Beş yeni oyun yapmanın çok yorucu olacağını belirten Barlog, “Gerçekte bunun daha ölçülü olacağından emin olabilirsiniz” dedi.

20 Nisan’da PS4’e özel olarak çıkan God of War, seride köklü değişimleri de beraberinde getirmişti. Metacritic’te 94 ortalamaya sahip oyun, pek çok otoriteden ise tam not almayı başarmıştı.

İLGİLİ HABER – God of War’un inceleme puanları göz dolduruyor

God of War serisi için daha önceden üç ana ve üç de yan oyun çıkmış, God of War 2’nin yönetmenliğini de Cory Barlog yapmıştı. Bu yılki yeni God of War ise seriyi yeni bir aşamaya taşımış ve isim olarak da en başa almıştı.

Detaylı God of War incelememiz için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz. 

İLGİLİ YAZI – God of War inceleme

Önceki İçerikYeni Red Dead Redemption 2 fragmanı için tarih verildi
Sonraki İçerikRed Dead Redemption 2 için yeni fragman paylaşıldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz