Her sene yenisi çıkan Call of Duty‘nin 2019’daki oyunu, Infinity Ward‘un iş ilanına göre yeni nesil platform oyunu olacak. Bu da PlayStation 5′in 2019’da piyasaya sürülebileceğine işaret ediyor.

Serinin bu yılki oyunu Black Ops 4, Treyarch tarafından geliştiriliyor. 2017’deki CoD: WWII ise Sledgehammer Games tarafından hazırlanmıştı. Yani Call of Duty 2019’dan sorumlu stüdyo Infinity Ward olacak. Zira bu üç stüdyo dönüşümlü olarak her yıl Call of Duty serisi için yeni oyunlar geliştiriliyor.

Infinity Ward’un açtığı iş ilanında, “henüz duyurulmamış yeni nesil oyun” ifadesi geçiyor. Bu da akıllara doğal olarak bir sonraki Call of Duty oyununu getiriyor. Eğer serinin 2019’daki oyunu yeni nesil için olacaksa, bu da PS5 ve yeni Xbox’ın 2019’da piyasaya sürüleceği anlamına geliyor.

PlayStation 5 geriye uyumluluk desteği sunabilir

Öte yandan, Infinity Ward’un başka bir oyun projesi üzerinde çalıştığı da düşünebilir ancak geçmiş yıllara bakıldığında stüdyonun sadece Call of Duty serisi için çalışma yaptığı ortada ve Activision da her sene yeni bir CoD oyunu yayınlamakta kararlı.

Gelişmeler için takipte kalın!

İLGİLİ HABER – Sony açıkladı: Yeni nesil PlayStation donanımı “gerekli”

Önceki İçerikSony açıkladı: Yeni nesil PlayStation donanımı “gerekli”
Sonraki İçerikPSN isim değiştirme özelliği nihayet duyuruldu, çok yakında başlıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz