Rise of the Tomb Raider Diğer Platformlara da Gelebilir

Xbox’ın patronu Phil Spencer, “Tomb Raider anlaşmamızda herhangi bir değişiklik yok” dedi, Rise of the Tomb Raider diğer platformlara da göz kırpmış oldu.

Xbox’ın patronu Phil Spencer, çıkışı yaklaşan Rise of the Tomb Raider‘ın çıkış yapacağı platformlarla ilgili belirsizlik hakkında açıklamalar yaptı.

Facebook üzerinden Xbox Avustralya, Ocak 2015’te Rise of the Tomb Raider’ın Xbox’a özel olacağını ve bunun belli bir zaman için geçerli olmadığını belirten bir açıklama yapmıştı.

Fakat bu söylenen tam olarak doğru görünmüyor. Twitter üzerinden Spencer, geçtiğimiz yaz duyurulduğu gibi Rise of the Tomb Raider’ın Xbox için zaman sınırlı özel oyun olacağını belirterek, Xbox Avustralya’yı yalanlamış oldu. “Tomb Raider anlaşmamızda herhangi bir değişiklik yok” diyen Phil Spencer, “Daha önceden de cevapladığım gibi, zaman sınırlı özel oyun olacak” dedi ve ekledi, “Crystal Dynamics ile çalışarak bu yaz için harika bir Tomb Raider oyunu çıkartacağız, amacımız bu ve buna yüzde yüz odaklanmış durumdayız.”

Rise of the Tomb Raider, geçtiğimiz yılki Gamescom etkinliğinde “Xbox’a özel” olarak 2015 yazı için duyurulmuştu. Spencer daha sonra konuya netlik kazandırarak, bunun Square Enix ile yaptıkları özel bir anlaşma olduğunu ve oyunun zaman sınırlı olarak Xbox’a çıkış yapacağını belirtti ve Rise of the Tomb Raider diğer platformlara da yönünü çevirmiş oldu. Böylece, henüz resmi olarak duyurulmamasına rağmen, Rise of the Tomb Raider’ın PlayStation 4 ve PC için çıkış yapma olasılığı artmış oldu.

Microsoft, Xbox 360 ve Xbox One için çıkış yapacak olan Rise of the Tomb Raider’ın yayımcı şirketi olarak oyunun pazarlamasını ve dağıtımını idare edecek. Oyun için tam bir çıkış tarihi açıklanmazken, önümüzdeki E3 etkinliğinde daha fazla bilgi alacağımız kesin.

Rise of the Tomb Raider, 2013 yılındaki Tomb Raider’ın devamı olacak. Ayrıca Tomb Raider, 8.5 milyondan fazla kopya satarak, serinin en çok satış yapan oyunu olmuştu.

Önceki İçerikİstanbul’un Fethi’nin Simülasyonu 29 Mayıs’ta Son Korsan’da!
Sonraki İçerikMad Max için Yeni Fragman Yayımlandı, Çıkış Tarihi Verildi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz