Hitman’in Dijital Sürümü, Fiyatı ve İçerikleri Hakkında Yeni Bilgiler

Hitman’in dijital sürümüne dair bilgiler geliştirici şirket tarafından açıklandı!

Geliştirici şirket IO Interactive, yeni Hitman oyununa ilişkin yeni bilgiler paylaştı. Buna göre, Hitman’in dijital ve fiziksel sürümü için çıkış tarihi ve fiyatıyla ilgili bilgilerin yanında içeriklerin kalitesi hakkında da bilgiler verildi.

Soru-cevap etkinliği ile yeni bilgileri takipçileri ile paylaşan IQ’ya göre, ilk olarak Hitman’in dijital sürümü –PlayStation Network, Xbox Live ve Steam gibi platformlar- için piyasaya sürülecek. Bununla birlikte, oyunun fiziksel kopyası ise 2016’da çıkış yapacak.

E3 2015’de IQ Interactive, yeni Hitman oyununun sürekli yeni içeriklerle destekleneceğini, bölümler şeklinde sunulacağını belirtmişti. Ancak yeni açıklamaya göre, içeriklerin bölümler şeklinde sunulması gibi bir plan yok.

Oyunun dijital sürümün için fiyat açıklamasında da bulunan şirket, standart olarak 60 dolardan satışa sunulacağını belirtti ve oyuna kesinlikle mikro ödemeler olmayacağını vurguladı. DLC’ler için ise ekstra ücret alınmayacağı, tek bir paket sunulacağı ve bunun 60 dolar olacağının altı çizilerek, her şeyin tek pakette olacağını söyledi.

Oyunun çıkış planlamasına dair bilgiler veren IQ Interactive, “Erken Erişim şeklinde tamamlanmamış bir oyun çıkarmak istemiyoruz, oyuncularımıza tamamen yapılmış ve bitmiş bir oyun sunmak istiyoruz” dedi.

Yayıncı şirket Square Enix ise oyunun çıkış tarihi olarak 8 Aralık 2015’i göstermişti. Çıkış yapacağı platformlar ise Xbox One, PlayStation 4 ve PC. Açıklanan bilgilere göre, oyundaki görevlerden bazıları “anlık olarak karşımıza çıkacak” ve bunları kabul etmek için tek bir şansımız olacak.

Önceki İçerikCatalyst 15.7 Sürücüsü Yayımlandı
Sonraki İçerikCompany of Heroes 2: The British Forces Duyuruldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz