Heroes of the Storm Ban Sistemi Bu Yaz Test Edilecek!

Blizzard, yaklaşan Heroes of the Storm etkinlikleri için ideal ban sistemini bulmaya çalışıyor.

Heroes of the Storm ban sistemi test için hazırlanıyor. Blizzard, yakın zamanda çıkış yapan MOBA oyunu Heroes of the Storm’da karakter yasaklama sistemi için bu yaz düzenleyeceği e-Spor etkinliklerinde en uygun olanını bulmaya çalışacak.

Oyunun direktörü Dustin Browder, Twitter üzerinden cevapladığı sorularda, oyunun en rekabetçi modu olan Team League için ban sistemi uygulamayı planladıklarını ifade ederek, “Bu yaz düzenlenecek olan bazı e-Spor etkinliklerinde bazı ban sistemlerini deneyeceğiz. Böylece bize en uygun olanını bulmuş olacağız.” dedi.

Bunların dışında, Heroes of the Storm ban sistemi hakkında nasıl uygulanacağı veya ne zaman uygulamaya geçeceğini belirtmedi.

Ban sistemleri MOBA oyunlarının vazgeçilmezi konumunda, özellikle daha rekabetçi modlarda kesinlikle olması gereken temel bir sistem. Yani bir takımın, karşı tarafın kullanmasını istemediği karakterleri yasaklaması, rekabet faktörünü daha da artıran bir faktör. Ek olarak, karşı tarafın sıkça kullandığı karakterlerin yasaklanması bu rekabeti kat be kat yukarı çekiyor. Bunun yanı sıra, diğer MOBA oyunların tersine, HotS’da son vuruşlar, alınan eşyalar ve bireyin yetenekleri rekabet için önemli etkenler değil.

Tüm bunların dışında, Blizzard, Eternal Conflict adında büyük bir Heroes of the Storm etkinliği duyurmuştu. Ek olarak, oyuna gelen güncellemelerde Diablo etkisi yer alacak. Bu ayın başında, Diablo III‘ten Crusader sınıfı (HotS’da Johanna) oyuna eklenmişti ve Butcher, yeni Diablo temalı harita ile birlikte yakında oyuna eklenecek.

Önceki İçerikYoshi’s Woolly World İçin Yeni Oynanış Videosu Yayımlandı!
Sonraki İçerikSteam Yaz İndirimleri 3. Gün

1 Yorum

  1. makalede yanlışlık var son vuruşlar okadar önemli değil item kasmak gibi bir mevzuda zaten yok oyunu denemeden bu tür makaleler yazmak çok yanlış item kasmak gold toplamak gibi bir mevzu yok sadece karakter satın almak için gold var oda maçlarla alakası yok

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz