Deliçeri oyunu GameX’de

Deliçeri adlı yerli yapım oyun 14-17 Eylül tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek GameX 2017 Uluslararası Dijital Oyun Fuarı’nda oyun tutkunlarıyla buluşacak.

Türk firması Imagine Codes tarafından piyasaya sürülen “Deliçeri” adlı oyunda Yeniçeri Ocağı’na geçerek Deliçeri lakabını almış bir Osmanlı fedaisinin giriştiği amansız mücadele konu ediliyor. Deliçeri, Osmanlı Devleti’nin en görkemli döneminde geçen oyunda Bizans kalelerinden birine sızıp kuşatma öncesi bilgi toplamaya çalışıyor ve kendisi için kolay olan bu görevi başarıyla yerine getiriyor.

Topladığı bilgileri ulaklar ile padişaha yolladıktan sonra geri dönmeye hazırlanırken kale kumandanının güzeller güzeli kızına gönlünü kaptırıyor ve Deliçeri için işler bir anda değişiyor. Kale kumandanı kuşatma başladığında kızını da yanına alıp kaçınca macera da başlamış oluyor. Oyun severler, tunç bilekli kahraman Deliçeri’nin karşısına çıkan tüm zorlukları aşarak sevdiği kıza kavuşması için kıyasıya bir mücadeleye girişiyor.

Imagine Codes tarafından geliştirilen platform oyunu Deliçeri’de oyuncunun karşısına çıkan düşmanlar Osmanlı tokadıyla alt ediliyor.

Önceki İçerikNBA 2K18 Yeni Tanıtım Filmi Kesinlikle Efsanevi
Sonraki İçerikYerli mobil oyun Devrim Yarışları çıktı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz