Soldiers of the Universe, GameX’de oyuncularla buluşuyor

Yerli yapım Soldiers of the Universe, GameX'te oynanabilir olarak oyuncuların beğenisine sunulacak.

Soldiers of the Universe | Rocwise Entertainment

Yerli yapım Soldiers of the Universe, GameX‘te oynanabilir olarak oyuncuların beğenisine sunulacak.

Rocwise Entertainment tarafından geliştirilen yerli yapım hikaye tabanlı FPS oyunu Soldiers of the Universe, 14-17 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan GameX 2017 Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı’nda oyunseverlerle bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Konsepti, dizayn dokümanı, senaryosu Şubat 2017 tarihi itibarıyla tamamlanan ve hızlıca geliştirme aşamasına geçilen Soldiers of the Universe, Türkiye’de ilk hikaye tabanlı FPS oyunu olma özelliğini taşıyor.

Rocwise Entertaintment ekibi, 14-17 Eylül 2017 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek GameX 2017 Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı’nda yer alacak oyunun standında oyunseverleri ağırlayacak.

Geliştirici ekip, GameX Fuarı’nda gerçekleştirilecek lansman boyunca oyunseverlerin oyun hakkındaki öneri ve istek gibi geri bildirimlerini alarak oyunun tam sürüm süreci için değerlendirecek.

İLGİLİ HABER – Yerli Oyun Soldiers of the Universe Lasmanı Gamex 2017’de!

Soldiers of the Universe, 14 Eylül 2017 tarihi itibarıyla Steam üzerinden PC için çıkışını gerçekleştirecek. 

Oyunun hikâyesi, ana karakter Hakan’ın babasının şehit olduğu haberini alması üzerine yurtdışındaki görevini bırakarak Türkiye’ye dönüş yapmasıyla başlıyor. Uzun yıllar boyunca askeri ve çeşitli bilim dallarında eğitim almış olan Hakan, hikâyenin ilerleyen bölümünde karşılaşacağı durumlar sonrasında uzun yıllar aldığı eğitimlerin nedenini anlıyor.

Oyunun ilerleyen bölümlerinde, babasının da üyesi olduğu Akıncı Beyleri, Hakan’a babasının neden şehit olduğunu ve aldığı eğitimlerin sebebini açıklıyor. Bunun üzerine babasının görevini üstlenen Hakan, yanındaki 3 kahraman Türk askeri ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti’nin bütünlüğü için çeşitli gizli operasyonlar yürütüyor. Türkiye’de Cizre, Nusaybin ve İstanbul’da operasyonlar yapan ekip, Suriye’de de Cerablus ve El Bab operasyonlarında terör örgütlerine karşı savaşıyor.

Önceki İçerikDragon Ball FighterZ İçin Yeni Bir Fragman Paylaşıldı, Kapalı Beta Kayıtları Başladı!
Sonraki İçerikQuake Champions erken erişim olarak çıkış yaptı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz