Yerli Yapım Curse of Anabelle Kickstarter’da Destek Bekliyor

Korku, gerçek dünya efsaneleri ve mitlerine dayanan oyun Rocwise tarafından geliştiriliyor.

Curse of Anabelle - Kickstarter

Yerli bağımsız oyun geliştirme stüdyosu Rocwise Entertainment, yeni oyunu Curse of Anabelle için kickstarter üzerinden kampanya başlattı. Curse of Anabelle’nin kickstarter’a çıkmasından heyecan duyduklarını belirten ekip, oyunu uzun süredir geliştirdiklerini ve son aşaması için kickstarter üzerinden destek beklediklerini belirtiyor.

Curse of Anabelle Kickstarter Özel Videosu

 

Curse of Anabelle birinci kişi görüş açısından oynanan hikaye tabanlı bir macera-korku / bulmaca oyunudur. Oyunun hikayesi yaratılırken gerçek dünyada yer alan mit ve efsanelerden esinlenilmiş.

Oyunun Hikayesi

9 yaşındaki Anabelle, Colorado’nun Boulder kasabasında yer alan Ramsey Malikanesi sınırları içerisinde hayatını kaybeder. Bu talihsiz olayı takip eden günler içerisinde Anabelle’in ablası Emily, kzıkardeşi ile rüyalarında iletişim kurmaya başlar. İlk etapta sevdiği birini kaybetmenin üzüntüsü ile aklının kendine oyunlar oynadığını düşünen Emily, gördüğü bu rüyaların gün geçtikçe artması sonucu Anabelle’nin ruhunun arafta kaldığına ve yardıma ihtiyacı olduğuna ikna olur.

Emily, kız kardeşine ne olduğunu bulmak için yaptığı araştırmalarda Ramsey Malikanesi’nin karanlık geçmişini öğrenir ve erkek arkadaşı Nathan’a gördüğü bu tuhaf rüyalardan bahsetmeye karar verir. Nathan ilk başta Emily’nin anlattıklarına fazla kulak asmaz. Ancak bir süre Emily’den haber alamadığı için, onu kontrol etmeye karar verir. Bu noktada Emily’nin; Ramsey Malikanesi’nın karanlık tarihi, okültizm ve mistik sanatlar hakkında araştırmalar yaptığını öğrenir ve tehlikede olduğunu düşünür. Kahramanımız Nathan, nasıl bir işin içine girdiğinin farkında olmadan, Emily’nin ayak izlerini takip etmeye karar verir…

Curse of Anabelle - Book

Curse of Anabelle, gerçek dünya efsanelerine bağlı kökleri ile macera / korku türüne yeni bir soluk getiriyor. Bu macerada Nathan, milattan önce 10. yüzyıla kadar uzanan bir gizemi ortaya çıkaracak ve dünyadan bile daha yaşlı karanlık güçlerle karşı karşıya gelecektir.

Her kickstarter kampanyasındaki gibi Rocwise ekibinin başlamış olduğu bu kampanya da destekçiler, bağış miktarına göre hediye alıyor. Oyunun dijital kodundan, büyü kitabı, sandık gibi oyun içi eşyaların fiziksel kopyasına kadar bir çok farklı hediye bağışçıların olacak. Bağış oranlarına göre kickstarter ödül sistemi görselde yer almaktadır.

Rocwise ekibinin geliştirdikleri bu oyunu desteklemek için kickstarter sayfası üzerinden bağış yapabilirsiniz. Curse of Anabelle Kickstarter sayfasına ulaşmak için tıklayınız.

Önceki İçerikCall of Duty Modern Warfare inceleme
Sonraki İçerikDigimon Story Cyber Sleuth Complete Edition inceleme
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz