Red Bull Player One ‘Teke Tek’ Turnuvası GameX’te!

Red Bull Player One ‘Teke Tek’ League of Legends Turnuvası GameX’te!

 

Türkiye’nin en büyük uluslararası dijital oyun ve eğlence fuarı GameX, 5-8 Eylül 2019 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. GameX’de yer alan ‘Red Bull Gaming Ground’ da Türkiye’nin en iyi amatör düellocularının yarıştığı ‘Teke Tek’ turnuvası yaşanacak. Popüler yayıncılarla Twitch üzerinden de yayınlar gerçekleşecek. Alana gelemeyen oyunseverler  ise www.twitch.tv/redbulltr adresinden canlı olarak izleyebilecek.

Dünya çapında milyonların takip ettiği dijital oyun dünyası, Türkiye’de Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde buluşacak. Her sene binlerce kişinin ziyaret ettiği GameX Oyun Fuarı, bu sene 5-8 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Oyun dünyasının nabzını takip eden Red Bull da, ‘Red Bull Gaming Ground’da özel etkinlikleriyle GameX’e renk katacak.

Dört gün boyunca yayınlarıyla ve konuk ettiği yayıncılarla alanda fark yaratacak Player One etkinliği için özel bir sahne hazırlanacak. Oyunseverlere özel deneyimler yaşatacak. Berke ‘Thaldrin’ Demirci, Furkan ‘Immortoru’ Tekeş, Aziz ‘Zedxsmurf’ Bozkurt ve Arda ‘LinusTheAfro’ Barış gibi isimler de canlı yayınlar ile binlerce insana ulaşacak.

Player One 2019 heyecanı GameX’te

Türkiye’nin en iyi amatör düellocularının yarıştığı ‘Teke Tek’ League of Legends turnuvası Red Bull Player One 2019 çevrimici elemelere başladı.  Yapılan iki çevrimiçi elemeye toplamda 4096 kişinin katıldı. İki çevrimiçi eleme sonrasında son 64’e kalma hakkı kazanan en iyi amatör düellocuların son 16 için mücadele edeceği eleme etabına GameX2019 ev sahipliği yapacak. Son 16 turuna kalmaya hak kazanan düellocular 22 Eylül’de Riot Games Espor Sahnesi’nde gerçekleşecek büyük finalde sahne alacak. GameX 2019’da Red Bull standını ziyaret eden oyunseverleri, ünlü League of Legends yayıncılarıyla buluşma ve oyun oynama şansının yanı sıra turnuvalar, birbirinden eğlenceli aktiviteler ve sürprizler bekliyor.

Önceki İçerikTombs Of Terror 17 Eylül’de Oyuncularıyla Buluşuyor!
Sonraki İçerikOverwatch Legendary Edition 15 Ekim’de Nintendo Switch’te!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz