Yerli Yapım Soldiers of the Universe özel fiyatlarla geliyor!

Soldiers of the Universe | Rocwise Entertainment

Rocwise Entertainment tarafından geliştirilen “Hikâye Tabanlı First Person Shooter” oyunu Soldiers of The Universe, 14 – 17 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilecek GameX 2017 Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı’na özel sürprizleri ve fiyatlarıyla oyunseverleri bekliyor.

GameX ziyaretçilerine özel sürprizler ve cazip fiyatlar sunulacak.

GameX 2017’de SoTU standını ziyaret ederek oyunu test edenler, öncelikle özel tasarım SoTU T-Shirt’ü ve posterinin yer aldığı pakete sahip olabilecek. Ayrıca fuar ziyaretçileri, SoTU’yu fuara özel %50 indirim imkânıyla satın alabilecekler. SoTU’ya indirimle sahip olan oyunseverler, özel tasarım SoTU Mousepad’ine sahip olma şansını da yakalayacak.

Global fiyatı 9,99 USD olan SoTU’nun Türkiye’ye özel fiyatı 20 TL olarak belirlendi. SoTU, çıkış haftasında dünya çapında 7,49 USD’den piyasaya sürülürken Türkiye’ye özel olarak %25 indirimle 15 TL’den satılacak. GameX ziyaretçileri ise SoTU’ya, fuara özel %50 indirimle 10 TL’den sahip olabilecek.

Türkiye özel fiyatı 20 TL olarak belirlenen SoTU, ilk çıkış haftası 15 TL’den oyunseverlerin beğenisine sunulacak. GameX ziyaretçileri ise SoTU’yu yalnızca fuara özel olarak 10 TL’den satın alabilecekler.

Soldiers of The Universe – Özel Türkçe Video

Önceki İçerikBeat the Game inceleme
Sonraki İçerikCD Projekt Red’in 2017’nin ilk yarısındaki kazancı açıklandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz