SÖYLENTİ: Call of Duty: Black Ops Cold War’un bir kısmı Türkiye’de geçecek

Çıkış tarihi 13 Kasım olabilir.

Geçtiğimiz günlerde duyurulan yeni Call of Duty oyunu Black Ops Cold War’dan birçok detay sızdırıldı.

Eurogamer‘da yer alan habere göre, CODTracker internet sitesi tarafından elde edilen bilgiler Call of Duty: Black Ops Cold War’un hikayesine dair önemli detaylar ve hatta oyunun çıkış tarihini içeriyor.

Bu bağlamda, Black Ops Cold War ilk Black Ops oyununun doğrudan devamı niteliğinde ve 1980’lerde Soğuk Savaş’ın ortasında geçecek. Oyunun sızdırılan tanıtım açıklamasında hikaye boyunca “Doğu Berlin, Vietnam, Türkiye ve Sovyetler’in KGB karargahları gibi dünya çapındaki dönemin sembolü bölgelerde savaşılacak” deniyor.

Açıklamanın devamında “Özel ajanlar olarak, küresel güç dengesini bozmaya ve tarihin akışını değiştirmeye çalışan Perseus kod adlı karanlık bir figürün izini takip edeceksiniz.” ifadesi yer alıyor.

Black Ops Cold War’un hikaye modunun yanı sıra zombie ve çok oyunculu modlara da sahip olacağı sızdırıldı.

Öte yandan, ModernWarzone adlı Twitter hesabına göre, Modern Warfare Warzone’a gelen yeni güncelleme dosyasından sızdırılan bilgiler arasında yeni oyunun çıkış tarihi de yer alıyor. Call of Duty: Black Ops Cold War, 13 Kasım 2020’de çıkış yapacak. Oyunun çok oyunculu modu ise 9 Eylül’de tanıtılabilir.

Önceki İçerikCrysis Remastered’ın çıkış tarihi duyuruldu
Sonraki İçerikSÖYLENTİ: PlayStation 5’in çıkış tarihi ve fiyatı sızmış olabilir

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz