Infinity Ward’un yeni yıl mesajı yeni bir CoD oyununun habercisi mi?

Call of Duty serisinin geliştiricilerinden biri olan Infinity Ward'un paylaştığı yeni yıl mesajı, 2016 için yeni bir Call of Duty oyununun habercisi olabilir mi?

Call of Duty serisinin geliştiricilerinden biri olan Infinity Ward‘un paylaştığı yeni yıl mesajı, 2016 için yeni bir Call of Duty oyununun habercisi olabilir mi?

“Mutlu yıllar! 2016 inanılmaz bir sene olacak,” şeklinde bir tweet atan Call of Duty serisinin geliştiricilerinden biri olan Infinity Ward, bu yıl için yeni bir Call of Duty oyununu işaret etmiş olabilir. Ancak bu mesajın sadece yeni yıl için atılmış olabilme ihtimali de bulunuyor.

Call of Duty serisinde uygulanan “üç yıl, üç geliştirici stüdyo döngüsü” gereği, 2016 senesi Infinity Ward’un yeni bir Call of Duty oyunu geliştirmesine olanak sağlayabilir. Serinin en çok beğenilen oyunu Call of Duty II‘nin arkasındaki Infinity Ward, en son 2013 yılında Call of Duty: Ghosts‘u piyasaya sürmüştü. Bu oyun ayrıca yeni nesil konsollar için çıkış yapan ilk CoD oyunuydu.

2014 yılında Sledgehammer Games tarafından geliştirilen Call of Duty: Advanced Warfare’in ardından geçtiğimiz yıl içinse Treyarch tarafından Call of Duty: Black Ops III geliştirilip piyasaya sürülmüştü. Buna göre, “üç yıl, üç geliştirici stüdyo” politikası izlenen CoD serisi için 2016 yılında Infinity Ward’un yeni bir oyun hazırlaması bekleniyor.

2015’in Kasım ayında açıklama yapan Call of Duty: Advanced Warfare’in geliştiricisi Sledgehammer Games’in yardımcı kurucularından Glen Schofield, yeni bir oyun üzerinde çalışmaya başladıklarını belirtmişti ancak bunun yeni bir Call of Duty oyunu olup olmadığı konusuna değinmemişti.

Seri için izlenen “üç yıl, üç geliştirici” döngüsü gereği 2016’da Infinity Ward’un yeni bir Call of Duty geliştirimesi bekleniyor. Bu nedenle Sledgehammer’ın CoD dışında başka bir oyun geliştirdiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Önceki İçerik2016’da çıkması en çok beklenen Xbox One’a özel oyunlar
Sonraki İçerikLiselerarası Rekabetçi Oyunlar Ligi’nin ilk reklam filmi yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz