Artık Minecraft’ta isim değiştirmek mümkün!

Bundan böyle Minecraft oyuncuları kullanıcı adlarını değiştirebilecek. Ayrıca Pocket Edition satış rakamları açıklandı.

Geliştirici şirket Mojang tarafından yapılan açıklamaya göre, Minecraft oyuncuları yakında oyun içi adlarını değiştirme imkanına kavuşacak. Sistemin 4 Şubat tarihinde aktif olması planlanıyor ve oldukça basit; bu değişim sadece bir kere olacak ve oyuncular kendi hesabına giriş yaparak oyun içi adlarını kolayca değiştirebilecek. Başka bir kullanıcı tarafından kullanılmayan isimler kullanıma açık olacak, bir kez daha değiştirmek isteyenler ise 30 gün beklemek zorunda kalacak.

Daha önceden kullandığınız bir kullanıcı adının başkası tarafından alınması için ise gereken süre limiti 37 gün olarak belirtildi. İsim değişikliği ile karakter ve envanter durumunuzda herhangi bir değişiklik olmayacak. Yani eğer oyunda biri sizi bloke ederse ve siz kullanıcı adınızı değiştirseniz bile bloklama işlemi devam eder.

Ayrıca Mojang tarafından Minecraft: Pocket Edition’ın satış rakamları açıklandı. Toplamda 30 milyondan fazla satış yapan sürüm, geçtiğimiz yıl Nisan ayında 21 milyonluk bir satış rakamına ulaşmıştı. Aralık ayında ise Windows Phone kullanıcılar içinde satışa sunulan paket böylece satış ağını genişletmişti. Ancak Mojang, Minecraft’taki bu 9 milyonluk satış artışının yeni platformlarla ilgili olduğu hakkında bir bilgi vermedi.

Önceki İçerikMinecraft Bad Video Card Drivers Hatasının Çözümü
Sonraki İçerikPS4’e özel Bloodborne’dan yeni bir oynanış videosu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz