Sony tarafından finanse edilip geliştirilen MLB The Show 21‘in çıkışının ilk gününde Xbox Game Pass servisine dahil olacağı açıklandı. Oyunun PS4 ve PS5 sürümü ise tam fiyattan satılacak.

Yıllardır sadece PlayStation için çıkış yapan MLB serisi bu yılki oyunu MLB The Show 21 ile ilk kez Xbox için çıkış yapacak. Bugün Microsoft’un Xbox Wire’da yaptığı duyuruya göre, Xbox Game Pass aboneleri oyuna çıkışının ilk günü olan 20 Nisan’dan itibaren ücretsiz olarak erişebilecek.

Garip olan durum ise, Sony’nin geliştirdiği ve yayınladığı bu oyunun Sony’nin kendi platformu PlayStation 4 ve PlayStation 5’te tam oyun fiyatıyla satılacak olması. Bu, oyunun PS4’te 60 dolar/euro, PS5’te 70 dolar/80 euro fiyat etiketiyle satılacak olması anlamına geliyor. Oyunun Türkiye fiyatı ise PS4’te 459 TL, PS5’te 539 TL.

Xbox son zamanlarda büyük adımlar atarak Xbox Game Pass servisini genişletiyor. Bethesda’yı satın alarak firmanın tüm oyunlarını Game Pass’e ekleyen Xbox, 1 Nisan’da çıkış yapan Outriders‘ı da ilk günden Game Pass abonelerine sundu. Square Enix‘in yayınladığı Outriders PS4 ve PS5 konsollarında tam oyun fiyatıyla satılıyor.

Game Pass’e benzer bir abonelik sisteminin PlayStation’da yer alması pek mümkün gözükmüyor. Sony Interactive Entertainment’ın Başkanı Jim Ryan, bu sistemin “sürdürülebilir olmadığını” belirterek benzer bir servis sunmayacaklarını açıkça dile getirmişti.

Bazı Bethesda oyunları Xbox ve PC’ye özel olacak

Önceki İçerikSquare Enix’in looter-shooter oyunu Outriders çıktı!
Sonraki İçerikE3 2021 tamamen dijital olacak, katılımcı firmalar netleşti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz