Hearthstone’un yeni genişleme paketi Journey to Un’Goro’nun çıkış tarihi ortaya çıktı

Un'Goro'ya yolculuk başlasın!

Year of the Kraken temasını sonlandırıp Year of the Mammoth temasını başlatacak olan ve beraberinde 135 yeni kartla birlikte pek çok yeniliği getiren Hearthstone’un yeni içerik paketi Journey to Un’Goro‘nun çıkış tarihi belli oldu.

Blizzard‘ın oyunun resmi blog sayfası üzerinde yaptığı duyuruda, Journey to Un’Goro’nun çıkışını kutlamak adına oyunculara 7 gün boyunca ‘oyuna giriş ödülleri’ verileceği ve bu ödüllerin neler olacağı açıklandı.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen kart duyurusu canlı yayın etkinliğinde, Journey to Un’Goro’nun çıkışıyla birlikte tüm oyunculara yeni sette yer alan Volcanosuar adlı kartın golden versiyonunun hediye edileceği açıklanmıştı. Bugün, oyunun resmi internet sitesinde yapılan duyuruda ise bu kartın 5 Nisan günü verileceği belirtildi. Yani Journey to Un’Goro’nun çıkış tarihinin 5 Nisan olması bekleniyor. Ancak, Amerika ve Avrupa bölgeleri arasında çıkış tarihlerinde 1 günlük farklar olabiliyor. Bu nedenle yeni genişleme paketinin Avrupa’da 6 Nisan’da çıkabilme ihtimali de var.

Son olarak, 29 Mart’ta başlamak üzere verilecek olan günlük giriş ödüllerinin listesine aşağıdan bakabilir, açıklanan Journey to Un’Goro kartlarına hazırladığımız bu listeden güncel olarak takip edebilirsiniz.

Önceki İçerikGlory Ridge’in Açık Beta’sı Başladı
Sonraki İçerikHearthstone: Journey to Un’Goro Kartları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz