Glory Ridge’in Açık Beta’sı Başladı

MO Strateji RPG türünde oynaması ücretsiz mobil bir oyun olan Glory Ridge’i Android ve iOS platformlarında oynamaya açıldı.

Legend Online ve Tiger Knight: Empire War gibi oyunlarla Türkiye’de de önemli bir oyuncu kitlesine ulaşan Oasis Games, bugün yaptığı duyuruyla Çin’de büyük başarı elde eden MMO Strateji RPG türündeki yeni mobil oyununu ülkemiz dahil bir çok yeni ülkede yayınlayacağını duyurdu. Oyun, kullanıcıların deneyimlemesi ve geri bildirim vermesi için açık beta sürecine girmiş durumda.

Glory Ridge’de PVE ve PVP haritalar mevcut

Glory Ridge’de oyuncular, sahip oldukları kahramanların komutasındaki ordularıyla diğer oyunculara karşı hem PVE hem de PVP haritalarda mücadele edecekler. PVE modunda Minator, Vampir, Orc gibi fantastik yaratıklara karşı savaşan oyuncular, isterlerse PVP modunda gerçek insanlara karşı mücadele edebilecekler.

Oyunda stratejik kararlar vermeyi gerektiren sıra tabanlı çatışmaların yanında, oyuncuların birbirine karşı kapıştığı geniş ölçekli savaşlar da bulunuyor. Çatışmalar dışında şehrin inşası, orduların ihtiyacı olan kaynakların üretilmesi ve savunma tedbirlerinin alınması gibi görevler yerine getirilerek imparatorluğun güçlenmesi hedefleniyor.

Her biri kendine has özelliklere ve becerilere sahip çok sayıda kahramanın yer aldığı Glory Ridge’de, kahramanınızla birlikte şövalyelerden dinozor binicilerine kadar pek çok farklı birimden oluşan orduları yönetiyorsunuz.

Glory Ridge PVE Boss Savaşları

Oyunda yer alan ve oyunculara arkadaşlarıyla ya da oyunda tanıştıkları kişilerle güçlerini birleştirme şansı veren ittifak sistemi, oyun içinde ilerleme, özel ekipmanlar satın alma, sosyal özellikler gibi pek çok avantaj sağlıyor. Ayrıca PVE boss savaşlarında kendi takım arkadaşlarınızla yer almak size açık ara üstünlük getirmekte.

Oynaması ücretsiz bir oyun olan Glory Ridge’in açık beta’sı canavarlar, kahramanlar ve ejderhalarla bezeli bu canlı ve geniş dünyayı birinci elden görme fırsatı sunuyor. Hem Android hem de iOS platformlarına gelecek olan oyunun tam sürümünün ne zaman çıkacağı ise henüz belli değil.

Önceki İçerikStarCraft: Remastered duyuruldu, çıkış tarihi verildi!
Sonraki İçerikHearthstone’un yeni genişleme paketi Journey to Un’Goro’nun çıkış tarihi ortaya çıktı
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz