SÖYLENTİ: Sony, CES 2020’de PlayStation 5 duyurusu yapabilir

"Gelecek yakında"

Sony CES 2020 PlayStation 5 duyurusu olabilir

Microsoft’un TGA 2019′daki sürpriz Xbox Series X tanıtımına Sony’nin CES 2020 fuarında PlayStation 5 duyurusuyla karışılık verebileceği iddia ediliyor.

Sony’nin resmi internet sitesinde firmanın CES 2020 fuarına katılım göstereceği duyuruldu. “The future is coming/Gelecek yakında” sloganının yer aldığı sayfada, “Sony, CES 2020’de geleceğe dönük eşsiz bir vizyonu gözler önüne seriyor ve yaratıcılık gücü ile teknolojiyi daha önce hiç görülmemiş şekilde bir araya getirerek yeni duyuları ve hisleri serbest bırakıyor.” şeklinde bir açıklama bulunuyor.

Bunun doğrudan olası bir PlayStation 5 tanıtımıyla alakası gözükmeyebilir ancak firma PlayStation 4’ün tanıtım lansmanını “See the Future / Geleceği Görün” ifadesi ile duyurmuştu. Benzer bir açıklamanın burada da yer alması nedeniyle CES 2020 fuarında PS5 için yeni bir duyuru olabileceği düşünülüyor.

Dahası, Microsoft’un The Game Awards 2019’da sürpriz bir şekilde yeni nesil konsolu Xbox Series X’i duyurması da Sony’nin yakın zamanda buna cevap vermesini hızlandırabilir.

Yeni nesil Xbox konsolu Xbox Series X tanıtıldı!

Her sene düzenlenen CES (Consumer Electronics Show) fuarına Sony bugüne kadar hep TV ve televizyon gibi yeni cihazlarının tanıtımı için katıldı ve kısa konferanslar düzenledi. Bu nedenle PS5 duyurusu biraz zor gibi gözüküyor.

Öte yandan, God of War’un yönetmeni Cory Barlog’un Twitter’daki ‘İlk kez CES’e katılıyorum’ açıklaması, burada PS5’e ait bir duyuru olabileceği söylentilerini güçlendirdi.

Sony’nin CES 2020’de düzenleyeceği basın konferansı 7 Ocak TSİ 04:00’da başlayacak ve canlı olarak izlenebilecek. Herhangi bir PS5 duyurusu olması durumunda tüm gelişmeleri aktarmaya çalışacağız, takipte kalın!

Önceki İçerikGhost of Tsushima, ‘Sucker Punch’ın bugüne kadarki en büyük oyunu’
Sonraki İçerikUncharted filmi bir kez daha yönetmensiz kaldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz