Uncharted filmi bir kez daha yönetmensiz kaldı

Sony yedinci kez yönetmen arayışına girdi.

Uncharted filmi yönetmeni altıncı kez ayrıldı

Yıllardır yönetmen değişikliğinin yaşandığı Uncharted filmi altıncı kez yönetmensiz kaldı.

Deadline’ın haberine göre, 2019’un Eylül ayında Uncharted filminin yönetmenlik koltuğuna getirilen Travis Knight, ‘sıkı takvim anlaşmazlığı nedeniyle’ görevini bıraktı.  Böylece Uncharted filmi altıncı kez yönetmenini kaybetmiş oldu.

Tom Holland’ın Nathan Drake’in genç halini, Mark Walhberg’in ise Sully karakterini canlandıracağı film, Sony’nin bu yıl oluşturduğu PlayStation Productions’ın ilk projesi olacak. Knight’ın projeden ayrılmasının arkasında, Tom Holland’ın sıradaki Spider-Man filminin çekimleri nedeniyle Uncharted filminin takviminin oldukça sıkışık olmasının yattığı belirtildi.

Uzun süredir planlama aşamasında olan proje, yıllardır yönetmen değişiklikleri ile gündeme geliyordu. Transformers spinoff’u Bumblebee filminin yönetmenliğini yapmış olan Travis Knight, geçen yılın Eylül ayında projenin başına getirilmişti.

Deadline, Sony’nin yeni bir yönetmen arayışını girdiğini, oyuncu kadrosunun ise korunduğunu ve 2020’nin sonu olarak planlanan vizyon tarihinin ertelenebileceğini belirtiyor.

SÖYLENTİ: Sony, CES 2020’de PlayStation 5 duyurusu yapabilir

VIAPush Square
KaynakDeadline
Önceki İçerikSÖYLENTİ: Sony, CES 2020’de PlayStation 5 duyurusu yapabilir
Sonraki İçerikPS5 çıkış döneminde Xbox Series X’ten daha çok satacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz