Square Enix’in looter-shooter oyunu Outriders çıktı!

Çıkış gününden itibaren Xbox Game Pass'e dahil

Gears of War: Judgment ve Bulletstorm oyunlarının arkasındaki stüdyo People Can Fly’ın geliştirdiği ve Square Enix’in yayınladığı Outriders bugün (1 Nisan’da) çıkış yaptı.

Oyun PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Steam, Epic Games Store ve GeForce NOW’da ve Google Stadia’da mevcut.

Xbox Game Pass aboneleri Xbox One ve Xbox Series X|S versiyonlarına ücretsiz olarak erişebilecekler.

Basın bülteninde yer alan oyuna ait detaylar:

“OUTRIDERS, orijinal bir karanlık bilim kurgu dünyasında geçen zorlu bir RPG-Shooter oyunudur. İnsanlığın sonuncusu, Enoch’un vahşi dünyasının siperlerinde yavaşça kan kaybediyor ve siz, son Outrider’lardan biri ve inanılmaz güçlerle aşılanmış bir Altered olarak uyanıyorsunuz. Sizi öldürmek için her şeyin hiper-evrimleştiği düşman bir gezegende destansı bir yolculuğa çıkın. Dört farklı sınıftan birini seçin ve kendi oyun tarzınızı oluşturmak, güzel silahlar ve teçhizatlar toplamak ve yıkıcı ve egemen güçlere sahip olmak için derin ve esnek karakter özelleştirmesini kullanın. Destansı bir hikayede bilinmeyeni keşfederken saldırgan olun, iyileştirmek için öldürün ve tek başınıza veya en fazla üç kişilik co-op modunda düşmanlarınıza karşı savaşın.”

People Can Fly’ın Kreatif Direktörü Bartek Kmita, “Son beş yıldır üzerinde çalıştığımız şeyi oyuncuların keşfetmesine izin vermek inanılmaz derecede heyecan verici,” diyor. “OUTRIDERS ile her zaman oynamak istediğimiz oyunu yaptık. Buraya gelmek harika bir yolculuktu ama umarım bu harika bir şeyin sadece başlangıcıdır. Sizi Enoch’ta görmek için sabırsızlanıyoruz!”

Square Enix External Studios Stüdyo Eş Başkanı Jon Brooke, “External Studios ekibimiz, People Can Fly’daki yetenekli ekiple beş yıldan fazla bir süredir oyun ve franchise geliştirmenin tüm yönlerinde yakın bir şekilde çalışıyor” diyor. “Hem derin bir RPG hem de yoğun bir birinci sınıf nişancı deneyimi olan destansı bir karanlık bilim kurgu macerasına ilişkin ortak vizyonumuz, tür geleneklerini bozan ve ilk günden itibaren hepsi bir arada eksiksiz bir deneyim sunan bir vizyon. Bu, her iki ekip için de dönüm noktası niteliğinde bir gün ve herkesin ortaya koyduğu işten son derece gurur duyuyorum, ancak bu sadece bu evrende ileriye doğru ilk adımımız, anlatacak çok daha fazla hikayemiz var … ”

Ayrıca PlayStation 5, Xbox Series X | S, PlayStation 4, Xbox One’ın yanı sıra PC’de Steam ve GeForce Now’da ücretsiz Outriders demosu mevcut.

Önceki İçerikPlayStation Plus Nisan 2021 oyunları açıklandı
Sonraki İçerikSony oyunu MLB The Show 21 çıkış gününde Xbox Game Pass’te; PlayStation’da tam fiyattan satılacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz