PES 2016 Çıkış Tarihi ve Oynanış Detayları Açıklandı

PES 2016 çıkış tarihi belli oldu. Ek olarak, yayımlanan E3 2015 fragmanı ile oyunun oynanış sistemi de detaylandırıldı.

Oyunun kapak yıldızının Neymar olacağının açıklamasının ardından, PES 2016 çıkış tarihi ve oynanış detayları da belli oldu.

Yapılan açıklamaya göre, PES 2016, 18 Eylül’de Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 ve PC platformları için çıkış yapacak. Bu yılki oyun ile serinin 20. yıldönümü kutlanacak ve Konami’nin dediğine göre, bu yılki oyun “PES’in ana değerlerine” odaklanacak.

Daha önceden Metal Gear Solid V: Ground Zeroes ve yeni çıkacak olan Phantom Pain‘de kullanılan Fox Engine, PES 2016’da da kullanılacak. Bunların yanı sıra, PES 2016’de “gelişmiş çarpışma sistemi” yer alacak ve bu sistem, oyuncuların nasıl etkileşime geçeceğini hesaplayacak. Böylece iki oyuncunun çarpışması ve etkileşime geçmesi ile “kusursuz sonuçlar” elde edilecek.

Ayrıca PES 2016’da 1v1 oyuncu kontrolleri de tepki süresi bakımından geliştirilecek. Diğer geliştirmeler ise savunma ağırlıklı. PES 2016’da yeni gol sevinçlerinin eklenmesinin yanı sıra görsel yönden de iyileştirmeler yapılacak ve dinamik hava koşulları (yağmurlu havada oyuncuların kayması ve düşmesi gibi) ile yeni kamera açıları oyuna eklenecek.

Konami ek olarak, UEFA ile 3 yıllık yeni bir anlaşma sağladı. Bu anlaşmaya göre, Konami ilerleyen yıllarda da Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi turnuvalarını PES’de kullanabilecek.

Daha fazla detayın önümüzdeki E3 2015 etkinliğinde paylaşılması bekleniyor. Ayrıca EA‘nin FIFA serisinin yeni oyunu FIFA 16 hakkında da detayların ve videoların yine E3’de gösterilmesi bekleniyor.

Son olarak, PES 2016’nın resmi E3 2015 fragmanı da yayımlandı:

Önceki İçerikBloodstained’in Kickstarter Kampanyası Bitti!
Sonraki İçerikMirror’s Edge Catalyst Devam Oyunu Değilmiş

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz