Bu yılki Call of Duty oyununun uzayda geçeceği iddia edildi

Yeni gelen bilgilere göre, 2016'nın Call of Duty'sinde "çok uzak bir gelecekteki uzay savaşları" yer alacak.

Yeni gelen bilgilere göre, 2016’nın Call of Duty‘sinde “çok uzak bir gelecekteki uzay savaşları” yer alacak.

Shinobi ve Eurogamer‘ın kendi kaynaklarından alarak paylaştıklarına göre, bundan önce ortaya atılan yeni Call of Duty iddiaları doğrulanarak bu oyunun uzayda geçeceği öne sürüldü.

Shinobi’ye göre, henüz adı tam olarak belirlenmeyen yeni Call of Duty oyunu, “çok uzak bir gelecekte” geçecek ve “uzay savaşlarını” konu alacak. Sitenin tanımında ise oyun “tamamıyla bilim-kurgu” olarak nitelendirildi.

Eurogamer’ın aktardıkları ise daha önce açıklananlarla eşleşiyor. Ancak farklı olarak oyunun tamamının veya bir kısmının uzayda geçeceği bilgisi yer alıyor.

Oyunun yayıncısı ve isim haklarını elinde bulunduran Activision ise yorum yapmaktan kaçınarak sessiz kalmayı tercih etti.

Şu ana kadar ortaya çıkan yeni Call of Duty oyunu hakkındaki bilgilere aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz:

Activison, genel olarak yeni Call of Duty oyunlarını Şubat ayındaki mali toplantısından sonra açıklamayı ve tam duyuruyu Mayıs ayında yapmayı tercih ediyor.

Ayrıca şirket, Haziran ayındaki E3 2016 fuarında oyun standı bulundurmayacak ama Sony‘nin brifingine partner olarak katılıp duyuru gerçekleştirecek. Bu bağlamda, yeni Call of Duty oyununun burada resmi olarak duyurulması ve bu yılın sonlarına doğru çıkış yapması bekleniyor.

Son olarak, 2013 senesinin CoD oyunu Call of Duty: Ghosts‘un bazı sahneleri uzayda geçmişti. Bu nedenle 2016’nın Call of Duty oyununun da ortaya atılan iddialar doğrultusunda uzayda geçebileceği ve Call of Duty: Ghosts 2 adını taşıyabileceği ihtimali oldukça güçlü diyebiliriz.

Önceki İçerikHyperX, DreamHack Masters 2016’nın Resmi Kulaklık Sponsoru Oldu
Sonraki İçerikHerkese için Dövüş Keyfi: Orcs Must Die! Unchained Açık Beta Aşamasına Başlıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz