HyperX, DreamHack Masters 2016’nın Resmi Kulaklık Sponsoru Oldu

Kingston Technology'nin iştiraki olan ve yüksek performanslı ürünleriyle dikkat çeken HyperX, dünyanın en önde gelen eSpor organizasyonlarından DreamHack Masters 2016’nın resmi kulaklık sponsoru oldu. 16-17 Nisan tarihlerinde İsveç’in Malmö kentinde gerçekleştirilecek olan organizasyonda katılımcılar, HyperX’in yeni kulaklık modeli Cloud Revolver’i deneme ve henüz piyasaya sürülmeden önce satın alma şansına sahip olacak.

Oyunculara ve performans tutkunlarına özel ekipman ve donanımlarıyla fark yaratan HyperX, 16-17 Nisan tarihlerinde İsveç’te Malmö Arena’da gerçekleşecek olan DreamHack Masters 2016’nın resmi kulaklık sponsoru olduğunu duyurdu. HyperX’in sponsorluğunu üstlendiği 4 takımın da CS: GO’da hünerlerini göstereceği organizasyonda HyperX Cloud kulaklık ailesinin yeni üyesi Revolver da ilk kez satışa sunulacak. HyperX Cloud Revolver’ı deneme fırsatı bulacak olan katılımcılar, diledikleri takdirde HyperX’in yeni nesil kulaklığını satın alabilecekler.

İsveç’in Malmö kentinde gerçekleştirilecek olan eSpor’un en önemli organizasyonlarından DreamHack Masters 2016, tüm dünyadan profesyonel oyun takımlarını bir araya getirecek ve CS: GO’da kıyasıya bir rekabete sahne olacak. HyperX bu büyük organizasyonda kulaklık sponsoru olarak, oyunculara en iyi işitsel oyun performansını sunacak. HyperX’in merakla beklenen kulaklığı Revolver, DreamHack Masters 2016’nın ardından tüm dünyada mayıs ayı itibariyle satışa sunulacak.

 

Önceki İçerikEverybody’s Gone to the Rapture’ın PC için geleceği sızdırıldı
Sonraki İçerikBu yılki Call of Duty oyununun uzayda geçeceği iddia edildi
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz