AC: Syndicate’in İlk Hafta Satışları Unity’den Etkilendi

Ubisoft, Assassin’s Creed Syndicate’in ilk hafta satışlarının Unity’deki hatalardan dolayı olumsuz yönde etkilendiğini açıkladı.

Ubisoft‘un son kazanç raporlarından bir kısmı, en son çıkış yapan Assassin’s Creed oyunu Syndicate‘in satış performansı hakkında bazı bilgiler veriyor. Spesifik olarak bir satış rakamı belirtmeyen rapora göre, Ubisoft’un son oyunu Assassin’s Creed Syndicate‘in ilk hafta satışlarında düşüş yaşandı fakat ikinci hafta satışlarında yükselme görüldü. Ubisoft ayrıca bu durumun nedenini de açıkladı.

Şirketten Alain Martinez’in yaptığı açıklamaya göre, Syndicate’in ilk hafta satış verileri “net” olarak “Assassin’s Creed Unity’nin başına gelenler nedeniyle etkilendi.” 2014’ün Ekim ayında piyasaya sürülen AC Unity, çıkışıyla beraber birçok teknik sorunu ve hatayı da beraberinde getirmiş ve çok fazla tepki çekmişti. Syndicate üzerinde yapılan düzenlemelerle ise Unity’nin aksine ikinci haftada satış rakamlarının kendisini toparlaması bekleniyor.

Ubisoft CEO’su Yves Guillemot ise, Syndicate’in inceleme notlarının çoğunlukla “pozitif” yönde olduğunu belirterek, Syndicate’in satış verilerinin şu anlık, 31 Ekim 2014 itibariyle 10 milyona ulaşan Assassin’s Creed IV: Black Flag’in satış rakamı ile benzerlik gösterdiğini açıkladı.

Assassin’s Creed Syndicate’in toplam oynanma süresinin Unity’e göre “önemli ölçüde arttığını” da belirten Guillemot, Syndicate’in dijital sürümünün “tüm önemli ölçütlerinin” Unity’e oranla gelişme gösterdiğini de sözlerine ekledi.

Şu anda Xbox One ve PlayStation 4 platformları için oynanabilir olan Assassin’s Creed Syndicate, Kasım ayının sonu itibariyle PC platformu için de piyasaya sürülecek.

Önceki İçerikOverwatch Konsollara Gelebilir
Sonraki İçerikMinecraft Story Mode Episode 2 (Hikaye Modu) Türkçe Oynanış – #6

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz