Far Cry 6 indirilebilir içeriği Joseph: Collapse çıktı

Far Cry 5 | Ubisoft

Sezon Kartı’nın bir parçası olarak Far Cry 6‘ya gelen üçüncü büyük DLC Joseph: Collapse; Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation5, PlayStation4, Stadia ve Epic Games Store ile Ubisoft Store üzerinden Windows PC’de çıkacak. Joseph: Collapse’e erişmek isteyen oyuncular Far Cry 6’ya sahip olmalıdır. DLC, koop olarak oynanabilecek. Buddy Pass ile Joseph: Collapse sahipleri, davet edilen kişi DLC’ye sahip olmasa bile, başka bir Far Cry 6 oyuncusunu (aynı platformda) eşli oynamaya davet edebilir.

Oyuncular, Roguelike türünden ilham alan yepyeni bir deneyim için Hope County, Montana’nın çarpık bir versiyonunda Far Cry 5’in ikonik kötü adamı Joseph Seed olarak oynayacaklar. Yoğun aksiyon ve hikâye anlatımını harmanlayan Joseph: Collapse, oyunculara Joseph’in işkence görmüş zihnine girmeleri, inancı çöktükten sonra eski tarikat müritleriyle karşı karşıya gelmeleri ve sonunda da içindeki şeytanları defetmek için mücadele ederken aile üyeleriyle yüzleşmeleri için eşsiz bir fırsat sunacak.

DLC’nin çıkışını kutlamak adına şu anda tüm dijital mağazalarda tüm Far Cry 6 sürümlerinde %40’a varan indirim uygulanmakta. Ayrıca Far Cry 6 sahipleri, Sezon Kartı’nda %25 indirimden faydalanabilirler.

Geliştirilmesi Ubisoft Toronto tarafında yürütülen Far Cry 6, oyuncuları günümüz gerilla devriminin kalbine sürükleyen, açık dünya birinci şahıs nişancı oyunudur. Yara adasında Başkan Antón Castillo, oğlu Diego’yu kendi ayak izlerini takip etmesi için yetiştirirken ulusunu eski ihtişamına geri döndürme sözü verdi. Ancak cennetin de bir bedeli var çünkü ülkesini zenginleştirmek demek, görüşüne ters düşenlere boyun eğdirmesi anlamına gelir. Oyuncular, Yara’dan kaçmaya çalışan ancak sonunda devrimci grup Libertad’a katılan, askeri okuldan terk bir yerli olan Dani Rojas olarak Yara’yı özgürleştirme amacını üstlenecekler. Dani olarak oyuncular, şimdiye kadarki en yaratıcı ve yenilikçi cephanelik ile Far Cry tarzı “Resolver” yani çözümcü gerilla savaşının adrenalini ve kaosunu yaşayacaklar.

Önceki İçerikState of Play’in yeni yayınında Gran Turismo 7 incelenecek
Sonraki İçerikScarlet Nexus için üçüncü DLC çıktı
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz