Ubisoft, Far Cry 6’nın çıkış sonrası içerik planının detaylarını açıkladı

Oyuncular en çok hatırda kalan Far Cry kötü karakterlerini kontrol edebilecekler.

far-cry-6nin-cikis-sonrasi-icerik-plani-belli-oldu

Ubisoft, Far Cry 6‘nın tüm çıkış sonrası içerik planını duyurdu. Oyuncuların efsanevi Far Cry kötü adamlarının zihinlerini keşfedeceği üç DLC bölümünü içeren Sezon Kartı’na ek olarak, Far Cry 6, 7 Ekim 2021’de piyasaya çıkışının ardından oyuna sürekli olarak yeni içerik getirmek için kapsamlı bir içerik yol haritası açıkladı.

Sezon Kartı ile oyuncular serinin en kötü şöhretli kötü adamlarının kontrolünü ele geçirecekler: Vaas Montenegro, Pagan Min ve Joseph Seed. Hepsi orijinal oyuncuları tarafından canlandırıldı. Üç DLC boyunca oyuncular, roguelite türünden ilham alan yepyeni bir “öl ve yeniden dene” deneyiminde kendi zihinlerinin dehşetinden kaçmak için mücadele eden farklı kötü karakterler olarak oynayacaklar. Kendilerini savunabilecekleri tek bir tabancayla başlayacak olan oyuncuların, daha güçlü olmak ve kötülerin ruhlarının derinliklerinde ilerlemeleri için yeni silahlar bulmaları ve farklı güçlendirmeleri açmaları gerekecek. Yoğun aksiyon ve hikâye anlatımını harmanlayan her DLC; her kötü karakterin geçmişini, dürtülerini ve amaçlarını daha iyi anlamak için eşsiz bir fırsat sağlayacak.

Far Cry 6 Sezon Kartı; Far Cry 6 Gold, Ultimate ve Collector Sürümlerine dâhildir ve ayrıca 39,99 € karşılığında da satın alınabilir. Sezon Kartı içeriği:

  • Üç DLC bölümü, tek olarak veya bir arkadaşla birlikte (Sezon Kartı’na sahip olmasalar bile) koop olarak oynanabilir.

1. Bölüm: “Vaas: Insanity”, kasım 2021’de çıkması planlanıyor.

2. Bölüm: “Pagan: Control”, ocak 2022’de çıkması planlanıyor.

3. Bölüm: “Joseph: Collapse”, mart 2022’de çıkması planlanıyor.

  • Far Cry 3 Blood Dragon*. Windows PC’deki Sezon Kartı sahipleri 2013’te piyasaya sürülen bu oyunu alırken, konsol ve Stadia oyuncuları Far Cry 3 Blood Dragon: Classic Edition’ı elde edecek.
  • Blood Dragon Seti, Far Cry 6 ana oyununda kullanılabilen yedi öge içerecek:

– Bir kıyafet: Blood Dragon Ekipman Seti.

– İki silah: AJM9 ve Kobracon.

– Bir araç: Omega Enforcer.

– Bir silah uğurluğu: KillStar.

– Bir hayvan dostu: K-9000.

– Bir araç uğurluğu: Blood Dragon Chibi.

Far Cry 6’nın çıkış sonrası içerik planı bununla sona ermiyor. Ek olarak özgür bir Yara için mücadele, oyunun yayınlanmasından sonra Far Cry 6 evrenini genişleten, düzenli, ücretsiz içeriğin eklenmesiyle devam edecek. Tek veya iki oyuncuyla koop oynanabilen bu güçlü içerik harmanı şunları içerecek:

  • Haftalık İsyanlar: Oyunun çıkışından itibaren her hafta (Ana hikâyenin tamamlanmasından sonra erişilebilir.) Antón Castillo partizanları Yara adasında ayaklanacak ve oyuncuların ortadan kaldırması için yeni tehditler oluşturacak. Oyuncuların onları arayıp bulmaları gerekecek ve tamamladıktan sonra bazı yeni ekipman geliştirmeleri de kazanabilecekler.
  • Özel Görev: Dünyanın benzersiz yeni bölgelerinde yer alan ve yeni oyun mekanikleri sunan bu operasyonlarda oyuncular, Antón’un silah tüccarlarından son derece dengesiz kimyasal silahları araklayarak aşırı ısınmadan çıkarma noktasına ulaşmak zorunda olacaklar. İlk iki konum (Mesozoico ve Maceo) oyun çıktığında erişilebilecek ve diğer 4 harita daha sonra ek olarak gelecek.
  • Konuk yıldızları ve sevilen markaları içeren 3 crossover görevi: Danny Trejo, Rambo ve Stranger ThingsTM.

Far Cry 6, 7 Ekim’de Xbox One, Xbox Series X|S, PS4, PS5 ve PC için çıkacak.

Önceki İçerikGod of War Ragnarok’taki Thor ilk kez gözüktü
Sonraki İçerikThe Walking Dead dizisinden Negan ve Maggie, Brawhalla’ya geliyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz