Playstation Experience 2015’de Yayınlanmış Tüm Tanıtım ve Oynanış Videoları

Playstation Experience 2015, 5-6 Aralık günlerinde iki gün boyunca devam etti.

Bir Playstation Experience etkinliği de geride kaldı. Etkinlikte yayınlanmış tüm videoları bu başlık altına topladık. İyi seyirler.

Square Enix‘in hem yapımcılığını hem de yayıncılığını üstlendiği Final Fantasy VII, 1997 yılında yapılan oyunun yeni versiyonu olarak karşımıza çıkıyor. Daha önce PC versiyonu olan oyun, artık Playstation 4 platformunda da oynanabilecek. Tabi çıkış tarihi ile ilgili net bir bilgimiz yok.

Naughty Dog tarafından geliştirilen, Sony tarafından yayıncılığı üstlenilen oyun Uncharted 4: A Thief’s End, 18 Mart 2016‘da Playstation 4 platformuna çıkıyor. Daha önce yapmış olduğumuz Uncharted 4 haberine buradan ulaşabilirsiniz.

Double Fine Productions tarafından geliştirilen Playstation VR oyunu Psychonauts: In the Rhombus of Ruin, kısa bir videoyla duyuruldu.

Street Fighter 5‘e gelecek yeni karakter F.A.N.G tanıtıldı. Daha önceden yayınlanmış Street Fighter 5 haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

Sega tarafından yapımcılığı ve dağıtımı üstlenilen oyun Yakuza Zero, Kuzey Amerika ve Avrupa‘ya da, Playstation 4 platformuna uyumlu olarak geliyor.

Team Ninja tarafından geliştirilen Ni-Oh için bir oynanış videosu yayınlandı. Çıkış tarihi 2016 yılında duyurulacak oyun, Playstation 4 platformunda oynanabilecek.

Bir Insomniac Games oyunu olan Ratchet & Clank, 12 Nisan 2016‘da Playstation 4 platformu için çıkıyor.

Destiny: The Taken King‘de sınırlı süreli bir etkinlik başlıyor. “Sparrow Yarışları Ligi”(Sparrow Racing League) olarak adlandırılan etkinlik, 8 Aralık‘da başlayıp 29 Aralık‘da son bulacak.

Epic Games‘in oyunu Paragon, MOBA türünde bir oyun. Paragon, PC ve Playstation 4 platformlarında oynanabilecek. 2016 baharında erken erişimle ulaşılabilcek oyunun betası, 2016 yazında başlayacak. Oyunla ilgili biri tanıtım, biri oynanış olmak üzere iki video yayınlandı.

Bandai Namco Entertainment tarafından yayınlanacak Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom, Playstation 4 için duyuruldu.

IO interactive tarafından geliştirilen Hitman oyununun betası, 12 Şubat 2016‘da başlayacak. Hitman betasının daha ayrıntılı haberine buradan ulaşabilirsiniz.

Playstation 4‘e gelecek ve Playstation VR uyumlu olacak Ace Combat 7, bir Bandai Namco Entertainment oyunu. Çıkış tarihi henüz duyurulmamış oyun için bir tanıtım videosu yayınlandı

Eski bir LucasArts oyunu olan Day of the Tentacle, yeni teknolojiyle harmanlanarak karşımıza çıkıyor. Oyun Mart 2016’da piyasaya çıkacak.

2016 yılında görücüye çıkacak olan The King of Fighters 14, Playstation 4‘e gelecek. Oyun, içeriğinin zengin olmasıyla ve çevrimiçi takım savaşlarıyla dikkat çekiyor.

Bir Klei Entertainment oyunu olan Don’t Starve Together‘a, Playstation 4 için konsol sürümü yayınlanacak. 2016 yılında konsola çıkacak olan oyunun en dikkat çekici özelliği, bölünmüş ekranda co-op oynanabiliyor olması.

MLB The Show 16, 29 Mart 2016‘da çıkacak. Playstation 3 ve Playstation 4 platformlarında oynanabilecek oyun, bir beyzbol oyunu.

Runic Games tarafından geliştirilen “Hob” adındaki bu oyun, PC ve Playstation 4 için duyuruldu. Grafikleriyle büyük beğeni kazanan oyunun, henüz çıkış tarihiyle ilgili bir bilgi verilmedi.

Highwire Games‘in oyunu Golem, bir Playstation VR oyunu. Önümüzdeki aylarda çıkacağı söylenen oyunun net çıkış tarihi henüz duyurulmadı.

Şu an Playstation Store üzerinden ücretsiz olarak edinebileceğiniz Guns Up, taktiksel aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyun, Playstation 3, Playstation 4 ve PS Vita platformlarına uyumlu.

Ubisoft yapımı Eagle Flight, bir kartalın gözünden semalara doğru süzüldüğümüz, bir sanal gerçeklik oyunu. 2016 yılında çıkacak oyun, Playstation 4 üzerinden Playstation VR ile, PC üzerinden HTC Vive ile oynanabilecek. Ayrıca oyun Oculus Rift‘e de uyumlu.

Adult Swim Games, yayınladığı bu videoyla, Ray’s Dead, Death’s Gambit, Headlander, Rain World, Duck Game ve Small Radios Big Televisions adlarında 6 oyun tanıttı. 2016 yılında piyasa çıkacak oyunlar, Playstation 4 ve PC platformlarından oynanabilecek.

Techland‘ın geliştirdiği Dying Light oyunu için, “Enhanced Edition” adıyla gelişmiş bir sürüm tanıtıldı. Oyunun içeriğininin bir hayli zenginleştirildiği sürüm, PC, Playstation 4 ve Xbox One platformları için 9 Şubat 2016‘da piyasaya çıkacak.

Santa Monica Studio yapımı Fat Princess Adventures, PS Vita platformu için satışa çıktı. Oyun, 4 oyunculu olarak çevrimiçi veya çevrimdışı co-op oynama imkanı sunuyor.

NO Goblin tarafından geliştirilen 100ft Robot Golf, bir golf oyunu demeye dilim varmıyor ama hadi golf oyunu olsun. 2016 yılında Playstation 4 ve Playstation VR uyumlu olarak çıkacak oyunun videosunu izlerken istemsiz bir gülme geliyor. Hatta “come oooon” diye bir nida atabilirsiniz. Buyrun.

Şu sıralar Steam‘de popüler erken erişim oyunları arasında bulunan Brawlhalla, 2016 yılında Playstation 4‘e geliyor. Oyunun geliştiricisi Blue Mammoth Games.

Stormcloud Games‘in geliştirdiği Brutal, 2016 yılında Playstation 4 platformuna çıkacak. Brutal için yayınladığımız daha ayrıntılı habere buradan ulaşabilirsiniz.

2016 yılında çıkacak Dead Star‘ın, Capital Ship Escape Run oyun modu, bu videoyla tanıtıldı. Oyun Playstation 4 ve PC platformlarından oynanabilecek.

Playstation 4 sürümünün tanıtıldığı Invisible Inc. oyununun arkasındaki ekip, Klei Entertainment.

Kobojo‘nun geliştirdiği Zodiac: Orcanon Odyssey‘nin Playstation 4 ve PS Vita tanıtım videosu yayınlandı.

Şimdi karşınızda Job Simulator var. Owlchemy Labs tarafından hazırlanan bu oyun, Playstation VR uyumlu bir sanal gerçeklik oyunu. İtiraf ediyorum videoyu izlerken “Napıyon lan!” diye bir tepki verdim.

Bu da başka bir Playstation VR oyunumuz. The Modern Zombie Taxi Co. adındaki oyun, Santa Monica Studio tarafından geliştirilmiş. Gelecek yıl içerisinde piyasaya çıkacak oyunda taksi kullanıyoruz ama ne kullanıyoruz yani. Bakkal manav demeden dalıyoruz her yere. Arka koltukta çol çocuk perişan.

Önceki İçerikİptal edilen Half-Life oyunu ‘Return to Ravenholm’dan yeni görüntüler ortaya çıktı!
Sonraki İçerikİngiltere satış listesine Just Cause 3 dördüncü sıradan girdi; liderlik değişmedi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz