İngiltere satış listesine Just Cause 3 dördüncü sıradan girdi; liderlik değişmedi

Bu haftanın İngiltere satış verilerine göre, FIFA 16 uzun bir aradan sonra oturduğu birincilik koltuğunu kaptırmadı; Aralık ayında çıkış yapan Just Cause 3 ise listeye dördüncü sıradan girdi.

Uzun bir aradan sonra geçtiğimiz hafta tekrardan satış listesinin birincilik koltuğuna oturan FIFA 16, liderliğini bu haftada da sürdürmeyi başardı. 1 Aralık’ta çıkış yapan Just Cause 3 ise listeye dördüncü sıradan girebildi.

Black Friday indirimleriyle birlikte hemen hemen her oyunun satış rakamları geçtiğimiz hafta boyunca yükselmişti. 5 Aralık tarihi itibariyle sona eren bu haftanın verilerine göre ise FIFA 16’nın satışlarında yüzde 41’lik bir düşüş yaşandı ancak yine de birincilik koltuğunu kaptırmadı. Satışlarında yüzde 32 düşüş yaşayan CoD: Black Ops III ikinci sırada yer alırken, yüzde 34’lük düşüşle Star Wars Battlefront ise üçüncü olarak yerini aldı.

Aralık ayının başında piyasaya sürülen Just Cause 3, çıkışının ilk haftasındaki satış verilerine göre, serinin bir önceki oyunu Just Cause 2’den yüzde 46 daha fazla sattı ve 5 Aralık’ta sona eren bu haftanın İngiltere satış listesine dördüncülük sırasından giriş yapmayı başardı.

Beşinci sırada Fallout 4, altıncı sırada Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege yer alırken, bu ay çıkış yapan yeni oyunlardan Wii U platformuna özel olan Xenoblade Chronicles X ise listeye 28. sıradan giriş yaptı.

İşte 5 Aralık tarihinde sona eren İngiltere satış listesinin haftalık ilk 10 sıralaması:

  1. FIFA 16
  2. Call of Duty: Black Ops III
  3. Star Wars Battlefront
  4. Just Cause 3
  5. Fallout 4
  6. Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege
  7. Minecraft: Story Mode
  8. Grand Theft Auto V
  9. Uncharted: The Nathan Drake Collection
  10. WWE 2K16
Önceki İçerikPlaystation Experience 2015’de Yayınlanmış Tüm Tanıtım ve Oynanış Videoları
Sonraki İçerikThe Division’ın Xbox One’a özel betası ertelendi; alfa testi duyuruldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz