Dying Light Season Pass açıklandı ve detaylandırıldı

Dying Light Season Pass açıklandı. Paket üç adet içerik içeriyor.

Dead Island’ın yapımcısı Polonyalı stüdyo Techland’ın sıradaki zombi temalı oyunu Dying Light, diğer birçok AAA oyun gibi Season Pass ve buna bağlı olarak DLC’ler içeriyor. Paket, stüdyo tarafından bugün açıklandı ve detaylandırıldı.

Dying Light Season Pass’in değeri 20 Dolar ve paket, Xbox One, PlayStatation 4 ve PC platformları için piyasaya sürülecek. Üç adet genişleme paketine sahip Season Pass’in içeriği ise özetle şöyle; yeni görevler, kıyafetler, silahlar ve daha fazlası!

Dying Light’ın genişleme paketleri Techland’ın belirttiğine göre şöyle:

  • Cuisine & Cargo: Season Pass’in yayınlanacak olan ilk içerik paketi, iki zorlu görev içeriyor. Böylece oyuncular yeteneklerini test etme imkanı bulmuş olacak.
  • Ultimate Survivor Bundle: Oyucular yepyeni bir zorluktaki zombilerle mücadele edebilmek için yedi adet yeni benzersiz oyun eşyasına sahip olacak. Karantina bölgesinde hayatta kalmayı biraz daha kolaylaştıracak olan bu paket sayesinde üç özel kıyafette oyunculara sunulacak eşyalar arasında.
  • The Bozak Hode: Season Pass’in son içerik paketi olan Bozak Hade ile oyucular, co-op veya tekli oyuncu modu için yeni haritalara sahip olabilecek.

Season Pass’in ilk içeriği olan Cuisine & Cargo, 2015’in Şubat ayı içerisinde çıkış yapmış olacak. Yani oyunun çıkışından yaklaşık bir ay sonra. Techland’ın yaptığı açıklamalar arasında, Dying Light Ultimate Edition’ın tüm bu içerikleri içereceği belirtiliyor ancak henüz bir fiyatlandırma yapılmış değil. Ayrıca, Ultima Edition’ın ön siparişlerinin tüm platformlar için çok kısa bir süre sonra açılacağı da belirtildi.

Ekim ayında, Techland, Dying Light’ın Xbox 360 ve PlayStation 3 sürümlerinin iptal edildiğini, sadece yeni nesil konsollar ve PC platformu üzerinde çalışılacağını açıklamıştı. Son olarak Dying Light, 27 Ocak 2015 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için raflardaki yerini alacak.

Önceki İçerikMGS 4: Guns of the Patriots, PSN’e geri dönüyor
Sonraki İçerikDragon Age Inquisition İnceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz