Dying Light 2 ertelendi, yeni çıkış tarihi belirsiz

Bu yılın ertelenen oyunlar kervanına Dying Light 2 de katıldı

Dying Light 2 çıkış tarihi ertelendi

Bu yılın ertelenen oyunlar kervanına Dying Light 2 de katıldı. İlkbahar döneminde çıkış yapması planlanan oyun henüz açıklanmayan bir tarihe kadar ertelendi.

2020’nin ilkbahar dönemi olarak planlanan Dying Light 2’nin çıkış tarihi ertelendi. Gelişme oyunun Twitter hesabından duyuruldu. Geliştirici stüdyo Techland’in CEO’su Pawel Marchewka’nın imzasıyla paylaşılan açıklama şöyle:

“Dying Light 2 için 2020 ilkbahar dönemini çıkış tarihi olarak hedeflemiştik fakat ne yazık ki vizyonumuzu gerçekleştirebilmek için daha fazla zamana ihtiyacımız var. Önceliğimiz kendi yüksek standartlarımızı ve hayranlarımızın beklentilerini karşılayabilecek bir deneyim sunmak.”

Açıklamada Dying Light 2’nin yeni çıkış tarihi belirtilmezken, Marchewka, “önümüzdeki aylarda daha ayrıntılı bilgi paylaşacağız” demekle yetindi.

Dying Light 2; PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için yapım aşamasında. Öte yandan, Techland oyunun en başından beri çapraz platform olacak şekilde planlandığını açıklamış, böylece Dying Light 2’nin yeni nesil konsollar PlayStation 5 ve Xbox Series X için de geleceği doğrulanmıştı.

Final Fantasy 7 Remake’in çıkış tarihi ertelendi

Bununla birlikte son günlerde ertelenen oyun sayısı 5’e çıktı. İlk önce Square Enix, Final Fantasy 7 Remake’in bir ay, Marvel’s Avengers’ın ise dört ay ileriye ertelendiğini duyurmuştu. Ardından CD Projekt Red de Cyberpunk 2077’nin 16 Nisan’dan 17 Eylül’e ertelendiğini açıklamıştı. Son olarak ise PS VR özel oyunu Marvel’s Iron Man VR da şubat ayından mayıs ayına ertelenmişti.

Cyberpunk 2077’nin çıkış tarihi ertelendi

Önceki İçerikCyberpunk 2077’nin çok oyunculu modu en erken 2022’de çıkacak
Sonraki İçerikPlayStation 5 ile beraber yeni bir PSVR gelebilir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz