MGS 4: Guns of the Patriots, PSN’e geri dönüyor

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, PSN’e geri dönüyor. Oyun, PSN üzerinden dijital olarak indirilebilecek.

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, 2008 yılında çıkış yapmıştı. Oyun, bu ay sonunda PlayStation Network üzerinde dijital olarak kullanıcılara sunulacak. MGS 4: Guns of the Patriots, sadece PlayStation 3 platformu için PSN üzerinde olacak. Fiyatı ise 19.99 Dolar ve tam olarak çıkış tarihi 16 Aralık.

Guns of the Patriots 30 GB boyutunda olacak. Oyunun boyutu oldukça fazla fakat PlayStation Network üzerinde bulunan en büyük oyun değil.

Metal Gear Solid serisinin beşinci ve bir diğer oyunu olan Phantom Pain ise, önümüzdeki yıl çıkış yapacak. Bu oyun için tam olarak bir çıkış tarihi belirtilmiş değil.

 

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots hakkında

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots ( Metaru Gia Soriddo 4 Ganzu obu za Patoriotto) (kısaca MGS4), Kojima Productions tarafından PlayStation 3 için özel olarak geliştirilerek, Konami tarafından 3 Mart, 2008’de dünya çapında dağıtılan bir gizlilik-aksiyon, video oyunu. Metal Gear Solid serisinin 7. oyunu olması ile birlikte Solid Snake karakterinini yer alacağı son Metal Gear oyunu olma özelliği taşımaktadır.

Enterbrain’ e göre Japonya’da ki ilk dört günde 476,334 adet satmıştır. Ortalama olarak 10.000 civarında seyreden PlayStation 2 satışları oyunun çıktığı hafta 77.208 adete yükselmiştir. Konami’den yapılan açıklamaya göre ilk haftasında Avrupa’da 1 milyonun üzerinde satılmıştır. 5 Ağustos’a kadar toplam 3.94 milyon adet MGS 4 satıcılara dağıtılmıştır.

Önceki İçerikTotal War Battles: Kingdom duyuruldu!
Sonraki İçerikDying Light Season Pass açıklandı ve detaylandırıldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz