The Witcher serisinin eski tasarımcısı Techland’e geçti

The Witcher serisi ve Gwent'in yapımında tasarımcı olarak görev alan Damien Monnier, CD Projekt Red'ten ayrıldıktan sonra Techland'te işe başladı.

The Witcher serisi ve Gwent‘in yapımında tasarımcı olarak görev alan Damien Monnier, Polonyalı oyun geliştirici firma CD Projekt Red‘ten ayrıldıktan sonra yine Polonyalı başka bir oyun stüdyosu olan Techland‘e baş tasarımcı olarak geçti.

Bu yılın başlarında, The Witcher 3: Wild Hunt‘ın kıdemli oynanış tasarımcısı ve Gwent: The Witcher Card Game’in baş tasarımcısı Damien Monnier, Twitter’dan yaptığı duyuruyla CD Projekt Red’ten ayrıldığını açıklamıştı.

Bu veda haberi çok garip bir zamanda – Gwent’in yapım aşamasında (hala geliştirme aşamasında) – gelmişti ancak Gwent’in geliştirilmesindeki tek kıdemli isim Monnier olmadığı için CD Projekt Red’in planlarında aksama olmamıştı.

Damien Monnier’ın ayrılış nedeni hala gün yüzüne çıkmasa da, kıdemli oyun geliştiricisinin sıradaki adresi belli oldu. Monnier, Dying Light‘ın yapımcı firması Techland’e yeni bir IP’de baş tasarımcı olarak görev almak üzere geçti.

Techland’in yeni IP (fikri mülkiyet) oyununa gelecek olursak, Mayıs ayında açıklama yapan firma, yeni oyunun RPG ögeleri barındıran açık dünya fantezi türünde olduğunu ve hem tekli oyuncu modunu hem de çoklu oyuncu modunu içerdiğini belirtmişti.

Techland’in bu yeni IP üzerinde çalışan stüdyosu, CD Projekt Red’in de bulunduğu Polonya’nın Warsaw şehrinde yer alıyor.

Damien Monnier, 2012-2016 yılları arasında The Witcher serisinde görev almış, bundan önce ise şimdi kapalı olan Evolution Studios‘da seviye ve oyun tasarımcısı olarak çalışmıştı.

Önceki İçerikTom Clancy’s Ghost Recon Wildlands’in tüm haritası ortaya çıktı
Sonraki İçerikRyan Reynolds, Hugh Jackman ile birlikte bir “Deadpool/Wolverine” filmi istiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz