Dead Island 2 ertelendi! İşte yeni çıkış tarihi…

Deep Silver tarafından yapılan açıklamaya göre, Dead Island 2 ertelendi. Yeni çıkış tarihi olarak ise 2016 gösterildi.

Dead Island 2 ertelendi! Oyunun yayıncı şirketi Deep Silver, yaptığı açıklama ile Dead Island 2’nin bir yıl ileriye ertelendiğini ve 2016’da çıkış yapacağını duyurdu. Ertelemeye sebebi olarak ise ‘Deep Silver’ın kendi vizyonunda bir oyun yapmak istediğini ancak bunun planlanan süreçten daha uzun bir süre gerektirdiği’ gösterildi.

Twitter üzerinden uzun bir mesaj yayınlanan şirketin açıklamalarına buradan ulaşabilirsiniz.

Deep Silver, Dead Island 2’yi Sony’nin E3 2014 Konferans’ında PlayStation 4 için duyurmuştu. Ancak oyun aynı zamanda Xbox One ve PC platformları için de geliştirilmekte. Ayrıca oyunun ilk betası PlayStation 4 platformu üzerinde gerçekleştirilecek. Duyurulduğu zaman ise çıkış tarihi olarak 2015 yılı gösterilmişti. Geçtiğimiz ay (Mart) ise, Deep Silver bu yılın diğer bir büyük oyunu olan, Homefront: The Revolution’ı önümüzdeki seneye ertelemişti.

Orijinal Dead Island (2011) ve devamı Dead Island Riptide (2013) oyunlarının Polonyalı geliştirici şirket Techland’ın aksine Dead Island 2, Spec Ops: The Line’ın geliştiricisi Yager tarafından geliştirilmekte.

Techland, bu yılın Ocak ayında, merakla beklenen zombi temalı oyun Dying Light’ı piyasaya sürmüş ve olumlu tepkiler ile karşılaşmıştı. 45 günde 3.2 milyondan fazla satan Dying Light, Dead Island’ı satış rakamlarında geride bırakmıştı.

Tüm bunların dışında Dead Island 2, yeni bir Dead Island projesi değil. Şu anda beta aşamasında olan MOBA türündeki Dead Island Epidemic ve Dead Island filmi, diğer Dead Island proejeleri.

Böylelikle 2015 yılının bir büyük oyunu daha ileri bir tarihe ertelenmiş oldu. Daha önceki ertelemeler ise şöyle; The Legend of Zelda Wii U, Uncharted 4: A Thief’s End ve Homefront: The Revolution.

Önceki İçerikWolfenstein: The Old Blood sistem gereksinimleri belli oldu
Sonraki İçerikWatch Dogs 2 Geliştiriliyor Olabilir

2 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz