Tekken 8 – Şu ana kadar duyurulan tüm karakterler

Tekken serisinin sekizinci oyunu geçtiğimiz yıl State of Play’de duyurulmuş ve büyük ilgi görmüştü. Unreal Engine 5 ile hazırlanan oyun sadece yeni nesil konsollar ve PC için gelecek. Geliştirici Bandai Namco, belirli aralıklarla oyunda yer alacak karakterleri tanıtan fragmanlar yayınlıyor. Serinin hayranları için şu ana kadar duyurulan tüm karakterleri derledik.

Paul Phoenix

Defalarca kez şampiyonayı kazanmanın eşiğinden dönen Paul, oldukça kuvvetli ancak naif bir dövüşçü. Tekken 8’de dövğş yeteneklerinden çok pırasadan bozma meşhur saç stilini değiştirmiş olmasıyla gündem oldu ya, neyse…

Nina Williams

İlk oyundan beri seride yer alan Nina, Tekken 8’in de ilk duyurulan karakterlerinden biri oldu. Suikastçi karakterimiz yine ölümcül hareketleriyle rakiplerinin canını yakacak.

Kazuya Mishima

Kazuya’nın da dahil olduğu Mishima ailesi Tekken hikayesinin büyük bir parçasını oluşturuyor. Tekken 7 çıkış döneminde bu karanlık aileyi ve genel olayları derlediğimiz Tekken tarihçesi yazımıza buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Jin Kazama

Kazuya’nın oğlu Jin, üçüncü oyunla birlikte seride ana karakter haline gelmişti. Lanetli Mishima ailesinin güç çekişmesinde iradesi dışında bir tirana dönüşen Jin, Tekken 8’de bir kez daha babasıyla kozlarını paylaşacak.

Marshall Law

Serinin en sevilen karakterlerinden kung fu ustası Marshall Law da Tekken 8’de yerini aldı.

King

Rakibi kaptı mı bitmek bilmeyen kombolar yapabilen güreşçimiz bir kez daha kemikleri kırmaya geliyor.

Lars Alexandersson

Kazuya’nın üvey kardeşi olan Lars, baba – oğul savaşında Jin’in yanında yerini almıştı. Bu ittifak nasıl bir sonuç verecek Tekken 8’de göreceğiz.

Jack 8

İri kıyım robotumuz matrak hareketleriyle ve yenilenmiş sürümüyle bir kez daha ringe giriyor.

Jun Kazama

Tekken 8’in şu ana kadarki en büyük sürprizi kesinlikle Jun. Kazuya’nın eşi, diğer bir deyişle Jin’in annesi olan Jun, tarihçemizde de değindiğimiz üzere üçüncü oyunun başında Ogre’ın ellerinde hayatını yitirmişti. Yıllar sonra geri dönüşünün sırrı ne ve Kazuya ile nasıl bir etkileşimi olacak büyük merak konusu.

Ling Xiaoyu

İlk kez üçüncü oyunda karşımıza çıkan Xiaoyu seri ve esnek dövüş tarzıyla oldukça etkili bir karakter. Jin’e de biraz yanık olan Xiaoyu bakalım bu sefer muradına erebilecek mi?

Leroy Smith

Seriye yedinci oyunda giriş yapan ve en beğenilen yeni karakterlerden olan Leroy, kör bir wing chun ustası. Havalı replikleri, seri yumrukları ve sevimli köpeği ile bir kez daha ringe giriyor.

Asuka Kazama

Jin’in anne tarafından kuzeni olan Asuka, sinirlendiği zaman bayağı ters olan çetin ceviz bir karakter.

Tekken 8 için henüz netleştirilmiş bir çıkış dönemi duyurusu yok. Yeni gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.

Önceki İçerikLast of Us Part I PC inceleme
Sonraki İçerikStar Wars Jedi: Survivor için son oynanış videosu yayınlandı
Başlat Tuşu'nun genel yayın yönetmeni. 1984 doğumlu. Sırasıyla İngilizce Öğretmenliği, Resim ve Animasyon bölümlerinde eğitim görmüş bir yazar / çizer / animatör. Siteye katkıları dışında çizgiroman, canlandırma ve sinematografi üzerine çalışmalar yapar. Çocukluğundan bu yana video oyunları onun için hobiden de öte bir tutku olmuştur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz