Star Wars Jedi: Survivor için son oynanış videosu yayınlandı

Güç, Cal Kestis'i bir kez daha mücadeleye çağırıyor!

star wars jedi survivor son oynanış videosu

Çıkışına artık sayılı günler kalan ve yılın merakla beklenen oyunlar arasında yer alan Star Wars: Jedi Survivor için son oynanış videosu paylaşıldı.

Devam eden Star Wars Celebration etkinliği kapsamında EA ve Disney, Star Wars: Jedi Survivor oyunu için son kez oynanış videosu gösterdi. Oyundaki mekanikleri ve düşmanları yakından görmemizi sağlayan fragman, aksiyon ve muhteşem oynanış mekaniklerini bir araya getirerek oyuncuların sabırsızlığını daha da artırıyor.

Geçtiğimiz günlerde ise oyunun ilk izlenim notları yayımlanmıştı. İlk kritikler, Star Wars: Jedi Survivor’ın serinin bir önceki oyunu Fallen Order‘ın her yönüyle üzerine koyan bir yapım olduğunun altını çizerek övgülerde bulunmuştu.

EA’in bünyesindeki Respawn’ın geliştirdiği Star Wars: Jedi Survivor, 28 Nisan 2023’te PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC platformlarında çıkış yapacak. Önceki nesil konsolları es geçerek son teknoloji donanıma odaklanacak.

Star Wars Jedi: Survivor, 2019 yılında çıkan ve büyük övgüler alan Star Wars Jedi: Fallen Order’ın devam oyunu. Jedi Şövalyesi Cal Kestis’in İmparatorluk’un karanlık güçlerine karşı savaşacağı oyun, oyuncuları yepyeni düşmanlar, mekanlar ve Cal Kestis’e yardımcı olacak karakterlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Star Wars Jedi: Survivor için yeni hikaye fragmanı yayınlandı

Önceki İçerikTekken 8 – Şu ana kadar duyurulan tüm karakterler
Sonraki İçerikDiablo IV Açık Beta Geri Bildirimleri Sonrası Yaptığı Değişiklikleri Duyurdu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz