Steam kullanıcıları Half-Life yüzünden Dota 2’ye kızgın

Half-Life 3'ün çıkışı imkansıza yaklaştıkça oyuncuların tepkileri de garipleşiyor.

Half-Life | Valve

Half-Life 3‘ün çıkışı imkansıza yaklaştıkça oyuncuların tepkileri de garipleşiyor.

Half-Life 2: Episode 2 çıkalı neredeyse 10 yıl oldu ve o zamandan bugüne Valve, seriye dair herhangi bir içerik yayınlamadı. Öte yandan, hayranların sabırsızlıkla beklediği Half-Life 3 (Episode 3) de duyurulmadı.

Son günlerde ise Dota 2 oynayanlar oyuna negatif not vermeye başladı. Bunun nedeni ise Half-Life 3’ün çıkış yapmasının neredeyse imkansız olduğu. Zira, geçtiğimiz günlerde serinin eski yazarlarından Marc Laidlaw, Half-Life 2: Episode 3’ün hikayesini paylaşmıştı. Buna, Valve’ın yeni proje olarak Dota kart oyunu Artifact’ı duyurması da eklenince haliyle Half-Life serisinin yakın takipçileri çok sinirlendi. Buna tepki olarak ise Dota 2’ye negatif not vermeye başladılar.

İLGİLİ HABER – Half-Life 3’ün hikayesi ortaya çıktı!

Son günlerdeki negatif incelemelere karşın Dota 2’nin inceleme notu Steam’de “çok olumlu” olarak kalmaya devam ediyor. Bundaki en büyük etken oyun için yapılan 775 binden fazla incelemenin büyük bir çoğunluğunun olumlu olması. Dota 2’nin güncel inceleme notu ise son zamanlarda verilen negatif notlar nedeniyle “çoğunlukla olumlu” olarak gözüküyor.

İLGİLİ HABER – BT ÖZEL: Half-Life 3’ün çıkışı imkansıza yakın!

Son olarak, Steam’de en çok anlık oyuncu sayısına sahip Dota 2’nin zirvedeki koltuğu birkaç gün önce PlayerUnkown’s Battleground tarafından kısa bir süreliğine alınmıştı.

İLGİLİ HABER – PUBG’den rekor üzerine rekor!

Önceki İçerikLegion Sona Yaklaşıyor: Shadows of Argus
Sonraki İçerikEn İyi Android Yarış Oyunları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz