PUBG: BATTLEGROUNDS 28.1 güncelleme detayları

KRAFTON bugün itibarıyla PUBG: BATTLEGROUNDS’un yeni güncellemesini yayınladı. 28.1 Güncellemesi, oyuna elektrikli bir araç getirerek yeni harita Rondo’yu daha da genişletirken aynı zamanda ekip tırmanışı özelliği ve diğer genel oynanış iyileştirmelerini de içeriyor.

Rondo: Karşınızda PUBG: BATTLEGROUNDS’un İlk Elektrikli Aracı
PUBG: BATTLEGROUNDS’un en yeni haritası Rondo, bu güncellemeyle oyuna eklenen Picobüs sayesinde oyunculara elektrikli araç sürmenin keyfini doyasıya yaşatıyor. Geleneksel araçların aksine, bu otobüs bataryayla çalışıyor ve bir şarj istasyonunda yeniden doldurulması gerekiyor.

Oynanış Güncellemeleri: Atlama, Ekip Tırmanışı ve Daha Fazlası
Ekip tırmanışı, oyunculara takım arkadaşlarını daha yüksek noktalara kaldırabilme ve hatta çekebilme fırsatı vererek oyuncuların iş birliği yapmasına ve engelleri birlikte aşmasına olanak tanıyacak. Atlama mekaniğine de bu güncellemeyle araç üzerinden atlayabilme özelliği geliyor; böylece yeni stratejiler geliştirebilir ve oyunda daha dinamik hareket edebilirsiniz.

Market Geliştirmeleri: Yeni Eşyalar ve Düzenlemeler
Oyuncular, bu güncellemeyle birlikte Rondo Marketlerinden iki ilave sağlık eşyası daha satın alabilecekler: İlk Yardım Kiti ve Enerji İçeceği. Bunun yanı sıra Silah Mağazası da bir dönüşüm geçirerek hem Vector’a veda ediyor hem de QBZ, AKM ve M249 gibi birçok yeni silaha merhaba diyor.

Alet Kemeri’ne Veda ve Silah Düzenlemeleri
Oyuncu geri bildirimlerine yanıt olarak Alet Kemeri’nin önümüzdeki mart güncellemesinde kaldırılması planlanıyor. Ayrıca daha dengeli bir oyun deneyimi için JS9 ve pompalı tüfekler gibi silahlara da çeşitli düzenlemeler getirildi.

Önceki İçerikSILENT HILL: The Short Message ücretsiz olarak yayınlandı
Sonraki İçerikFinal Fantasy VII Rebirth için yeni oynanış videosu yayınlandı
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz