PUBG: BATTLEGROUNDS 27.2 Güncelleme Detayları

KRAFTON, bugün itibarıyla oyunun en yeni haritası Rondo’ya bir dizi özellik getiren ve yepyeni “Market” sistemini oyuncularla buluşturacak olan PUBG: BATTLEGROUNDS 27.2 Güncellemesi’nin geldiğini duyurdu. Marketler, PUBG: BATTLEGROUNDS’ın yeni para birimiyle güçlü yükseltmeler ve silahlar satın alabileceğiniz ilk oyun içi mağaza olma özelliği taşıyor.

Rondo Marketleri: Seçimlerin Şansla Buluştuğu Yer
Bu güncellemeyle oyuna eklenen Rondo ’Marketlerinde oyun içi satın alımlar yapabilirsiniz. Rondo’ya özel oyun içi para birimi BR Coin’leri kullanarak satın alınabilecek bir dizi öğeyle bir sonraki zaferiniz için ihtiyaç duyduğunuz eşyaları alabilirsiniz. Marketler, her biri benzersiz ürünler sunan üç farklı kademeden oluşur.

blank

BR Coin: Rondo Marketlerinin Para Birimi
Oyuna eklenen yeni, premium olmayan para birimi BR Coin’leri, oyun dünyasında ortaya çıkan öğeler ve oyun içi görevler aracılığıyla elde edebileceğiniz gibi Pillar Nöbetçilerini yenerek veya envanterdeki eşyaları Market’te satarak da kazanabilirsiniz. Oyunda satın alabileceğiniz çeşitli öğelerin kilidini ancak BR Coin ile açabilirsiniz.

blank

İmdat Kalkanı Fişeği ve Savaşa Hazırlık Kiti: Özel Mağaza Eşyaları
Market’e özel iki yeni ürün eklendi. İmdat Kalkanı Fişeği fırlatılabilir bir savunma eşyasıyken Savaşa Hazırlık Kiti ise bir iyileştirme ve enerji eşyası.

blank

Garajlar ve Pillar UAZ: Çok Özel Bir Sürüş Deneyimi
Bazı I. kademe Marketler, Rondo’ya özel Pillar UAZ aracını barındıran bir Garaj’la birlikte gelir. Pillar UAZ, kurşungeçirmez pencereleri ve sağlam lastikleriyle gelişmiş korumaya sahiptir ve oyunculara savaş alanında avantaj sağlar.

blank

Pillar Nöbetçileri ve Kasalar: Mücadeleye Hazır Olun
Rondo, III. kademe Market’leri korumakla görevli güçlü NPC’ler olan Pillar Nöbetçilerini oyuna ekliyor; bu NPC’ler yüksek kaliteli eşyalar arayan oyunculara kafa tutmaya hazır. Haritaya dağılmış kasalar ise Market’te BR Coin’ler karşılığında takas edilebilecek külçe altınlar bulma fırsatı sunuyor.

blank

Oyun İçi Mücadeleler ve Ödüller
Oyuncular, üç farklı zorluk seviyesinde ve çeşitli ödüller içeren oyun içi görevleri tamamlayarak BR Coin, eşyalar ve daha fazlasını kazanabilecekler.

blank

EMP Bölgesi: Rondo’da Kartlar Yeniden Dağıtılıyor
Rondo’ya özel EMP Bölgesi, çoğu elektronik cihazı devre dışı bırakıyor. Bu bölge, oyuncuları elektronik cihazları kullanmadan, PUBG: BATTLEGROUNDS’u en temel hâliyle oynamaya zorlayarak oyuna yeni bir dokunuş katıyor.

blank

Değişen Belirme Oranları: Rondo Çevresinin Evrimi
Güncelleme belirli silah ve araçları kaldırırken diğerlerinin ortaya çıkma oranlarını artırıyor ve bu sayede Rondo belirme sistemine önemli değişiklikler getiriyor. Bu ayarlama, Rondo haritasındaki genel oyun deneyimini ve dengeyi geliştirmeyi amaçlıyor.

Önceki İçerikGeForce RTX 40 SUPER Serisi Görücüye Çıktı
Sonraki İçerikPlayStation Türkiye’de Bilkom Güvencesini Tercih Etti
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz