En İyi Android Yarış Oyunları

Son yıllarda platform oyunlarının yaygınlaşması ile beraber özellikle android tabanlı cihazlarda yarış oyunları hızla arttı. Android yarış oyunları olarak inceleyeceğimiz yarış oyunlarında en iyi android araba oyunları ve en iyi android motor yarışı oyunlarına da yer vermeye çalışacağız. En iyi android yarış oyunları listemizde Google Play Store uygulamasından özenle incelediğimiz ve kullanıcı yorumlarına göre seçtiğimiz en iyi android oyunlarını koyacağımızdan emin olabilirsiniz.

Asphalt Xtreme: Rally Racing

Asphalt Xtreme

Yarış oyunu meraklılarının Android yarış oyunları arasından en çok bildiği seri Asphalt serisidir. Tecrübeli firma Gameloft tarafından Asphalt serisinin 10. oyunu olarak piyasaya sürüldü. Asphalt 8’den sonra Asphalt Sokak Yarışları adlı oyun çıktı ve en son olarak da Asphalt Xtreme: Rally Racing Android yarış oyunu sevenlerin beğenisine sunuldu. Diğer Asphalt serilerinden en büyük farklı isminde de anlaşılacağı gibi Ralli yarışı tutkunlarını platformunda toplaması. Onlarca markaya ait Offroad arabaları ile fizik kurallarına aykırı ralli yarışları yapabilir ve aynı zamanda başka kullanıcılar ile puanlarını karşılaştırıp yarışabilirsiniz. Son gelen güncellemesi ile gerçek zamanlı yarışlarında yapıldığı Asphalt Xtreme: Rally Racing listemizin en başına gelmeyi hak ediyor.

Çıkalı uzun zaman olmadan 450 bin oy alan ve bu oyların 340 bini beş yıldızlı oylardan oluşuyor. Bu başarısını içerik zenginliğine ve muazzam grafik motoruna borçlu olduğunu söyleyebiliriz.

Buradan indirilebilirsiniz.

Asphalt 8: Airborne

Asphalt 8 Airborne

Karşınızda Gameloft firmasının adını en çok gururlandıran, tüm zamanların en çok oynanan Asphalt serisi olan ve anroid yarış oyunları içerisinde en iyi android yarış oyunu diyebileceğimiz emektar Asphalt 8: Airborne! Mükemmel grafikleri ile içeriğinde bulundurduğu yüzlerce model lüks yarış arabası ile muazzam oyun deneyimi sunan ama bir kısım oyuncuyu da dosya boyutu nedeni ile üzen hafıza düşmanı Asphalt 8: Airborne hala sevilerek oynanmaya devam ediyor. Özellikle yeni akıllı telefonların üstün özellikleri dolayısı ile indirme sayısını katlayan oyunu hala oynamadıysanız bir şans verin derim.

Egzotik ve birbirinden farklı yarış mekanlarına ve mekanların içerisinde bulunan pistler ile ön plana çıkan oyunumuz Google Play Store’da 7 milyon 600 bin oy almış. Ve bu oyların 6 milyonu beş yıldızlı oylar.

Buradan indirebilirsiniz.

Real Racing 3

Real Racing 3

Oyun piyasasının özellikle spor ve yarış oyunları kategorisinde hem bilgisayar platformundan hem de mobil platformlardan tanıdığımız Electronic Arts’ın ”gerçekçilik” anlayışını ön plana çıkardığı oyunu Real Racing 3 serinin en gelişmiş oyunudur. Tamamen gerçek araba modellerinden ve gerçek yarış ortamlarından oluşan Real Racing 3 mükemmel grafiklerine rağmen Asphalt serisi gibi rakiplerinden daha az boyuta sahiptir.

Google Play Store’da neredeyse 5 milyon kez oylanan Real Racing 3 Android yarış oyunu 3 milyon 500 bin beş yıldızlı oya sahip. Oylamalardan da anlaşılacağı gibi gerçekçilik olayını seven tüm oyuncularımıza Real Racing 3 yarış oyununu tavsiye ederiz.

Buradan indirebilirsiniz.

CSR Racing 2

CSR Racing 2

Natural Motion Games şirketi tarafından tasarlanan ve yayınlanan CSR Racing 2 Drag yarış türünü seven ve parmak reflekslerine güvenen oyuncuların en sevdiği android yarış oyunudur diyebiliriz. Kullanıcı yorumlarına bakarak söyleyebilirim ki drag türünde en iyi android yarış oyunu CSR Racing 2’dir.

Onlarca araba modeli ve arabaların muazzam grafikleri ile ön plana çıkan oyunumuzu 2 milyon 100 bin kişi oylamış. Neredeyse 2 milyon kişinin beş yıldız verdiği android yarış oyunu CSR Racing 2 yarış oyunu tutkunlarına mükemmel garajlar oluşturma imkanı sunuyor.

Buradan indirebilirsiniz.

Need for Speed™ No Limits

NeedforSpeed™-No-Limits

Yıllarca oynadığımız bilgisayar oyunu serisi olan ve yarış oyunu tutkunlarının vazgeçemediği bir yapıt haline dönüşen Need for Speed serisi Electronic Arts sayesinde cebimize taşınmış. Bilgisayarda oynarcasına muazzam grafikler sunan NeedforSpeed™-No-Limits android yarış oyunu diğer yarış oyunlarından farklı olarak bünyesinde bulunan onlarca arabaya birbirinden farklı özelleştirme imkanı sunuyor. Bilgisayarda yarım bıraktığımız modifiye arabalardan oluşan garajımıza akıllı telefonumuzdan devam etmenin tam zamanı!

NeedforSpeed™-No-Limits Google Play Store da 2 milyon 500 bin oy almış. Bu oyların neredeyse 2 milyonu beş yıldızlı oylardan oluşuyor. Bilgisayarda özlediğiniz NFS serisine akıllı telefonunuz da devam etmek isterseniz NeedforSpeed™-No-Limits tam size göre.

Buradan indirebilirsiniz.

Traffic Rider

Traffic Rider

Gurur kaynağımız, yerli oyun geliştirici Soner Kara tarafından geliştirilen Traffic Rider platform yarıl oyunlarına örnek gösterilebilir. Traffic Racer ile adını duyuran Soner Kara ikinci oyunu Traffic Rider ile adını piyasaya yazdırdı. Çoğu şirketin yakalayamadığı başırıyı tek başına yakalaması ve böylesine güzel bir oyun için kendisine teşekkürü borç biliriz. Online yönü olmasa da single yönünde ön plana çıkan Traffic Rider her yerde oynayabileceğiniz bir oyun. Puan sisteminin ön plana çıktığı ve birden fazla zorluk seçeneği olan Traffic Rider yaptığınız puanlarını arkadaşlarınız ile kıyaslayıp hırslı ve güzel zamanlar geçirebileceğiniz bir oyun.

AAA kalite grafikler ile karşımıza gelmese de, Traffic Rider bize olayın sadece göz alıcı grafiklerden ibaret olmadığını oynanış ön planda olduğu zaman da başarılı oyunlar ortaya çıkabileceğini gösterdi. Farklı yarış alanları ile platform motor yarışları kategorisinde en iyi android yarış oyunu diyebiliriz. Google Play Store’da 5 milyon 500 bin oy alan Traffic Rider 4 milyon 400 bin beş yıldızlı oya sahip. Sizde otobüs yolculuklarında, ders aralarında vaktinizin kısıtlı olduğu zamanlarda iki el girip oynayayım dediğiniz oyunlar arıyorsanız Traffic Rider tam size göre.

Buradan indirebilirsiniz. 

Racing Fever: Moto

Racing Fever Moto
 Traffic Rider oyunundan farklı olarak çevre grafiklerini ön plana çıkaran ve başarılı bir yol izleyen platform yarış oyunlarında yeni olan Racing Fever Moto 4 farklı kamera bakış açısı ve birbirinden farklı yarış alanları ile görüntü ve oynanış bakımından zevkli zamanlar geçirebileceğiniz bir oyun.
Oyunda farklı çetelerden birine katılıp farklı görevler yaparak kendinizi geliştirebilirsiniz. Oyun modları ile de Single oyun tarzına önem verdiğini gösteren Racing Fever Moto Gameguru firması tarafından bu yıl piyasaya sürülmüştür. Henüz yeni yeni tanınan oyun Google Play Store’da 777 oy almış ve bu oyların 630 tanesi beş yıldızlı oylardır. Traffic Rider’ı sevdiyseniz bu oyunu kaçırmamanızı öneririm.
Sizin için özenle kullanıcı yorumlarını dikkate alarak değerlendirdiğimiz en iyi android yarış oyunları listemizin sonuna geldik. En iyi android yarış oyunları 2017 yılında da hala gelişmeye ve yeni oyunlar ile piyasayı hareketlendirmeye devam edecektir. Bizde sizin için bu listeyi güncel tutacağız.
Eğer sizinde listede olması lazımdı dediğiniz Android yarış oyunları varsa bizimle yorumlar aracılığı ile paylaşın.
Diğer listemizi okumayı unutmayın:
Önceki İçerikSteam kullanıcıları Half-Life yüzünden Dota 2’ye kızgın
Sonraki İçerikEn İyi Android Aksiyon Oyunları
10 Kasım 1997 yılında Uşak'da doğdum. Okul hayatıma Denizli de başladım ve şuan da İzmir de devam ediyorum. Asıl mesleğim şuan Üniversitesini okuduğum Radyoloji Teknikerliği. Küçük yaşlarda başlayan bilgisayar oyunları merakı beni makale yazarlığını kadar getirdi. Hobi olarak değil de meslek olarak gördüğüm yazarlık hayatımın büyük bir parçasını oluşturuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz