SÖYLENTİ: Ghost of Tsushima için planlanan çıkış tarihi değişti

The Last of Us 2'nin ertelenmesi Ghost of Tsushima'yı da etkiledi.

The Last of Us: Part II‘nin ertelenmesiyle beraber bir diğer PS4 özel oyunu olan Ghost of Tsushima için planlanan çıkış tarihinin de değiştiği iddia edildi.

Kotaku’dan Jason Schreier, geçen ay The Last of Us 2’nin ertelendiğini yazmış ve bunun hemen ardından resmi duyuru gelmişti. Schreier, bu erteleme nedeniyle bir diğer Sony birinci parti oyunu Ghost of Tsushima’nın planlanan çıkış tarihinin de değiştiğini öne sürdü.

Henüz resmi bir çıkış tarihi olmayan Ghost of Tsushima’nın 2020’nin ilk yarısında piyasaya sürülmesinin planlandığını belirten Jason Schreier, The Last of Us 2’nin ertelenmesiyle beraber bunun da değiştiğini ve oyunun artık 2020’nin ikinci yarısında çıkış yapacağını yazdı. Ayrıca, PS4 için duyurulan Ghost of Tsushima’nın “PlayStation 5’e özel bir oyuna dönüşmesini beklemeyin” diye ekledi.

Yani oyun duyurulduğu üzere PlayStation 4 için çıkış yapacak fakat sonrasında PS5’e için de yayınlanabilir. Zira konsolun 2020’nin sonlarına doğru, Ghost of Tsushima’nın iddia edilen çıkış tarihiyle aynı dönemde, piyasaya sürüleceği açıklanmıştı.

Sucker Punch tarafından geliştirilen Ghost of Tsushima, 2017’de duyurulmuştu. PS4’e özel olan oyun, 1274 yılındaki feodal Japonya’da geçiyor. Açık dünya oynanış sunan, aksiyon-gizlilik türündeki Ghost of Tsushima, Jin adlı bir samurayın Tsushima Adası’ndaki Moğol istilasını savuşturmak adına verdiği mücadeleyi konu alıyor.

The Last of Us 2’nin 2020’nin Mayıs ayına ertelenmesiyle beraber Ghost of Tsushima’nın aynı yılın sonbahar döneminde çıkış yapması bekleniyor.

Sony daha fazla oyun stüdyosu satın almayı planlıyor

PS4’ün son satış rakamı açıklandı: En çok satan ikinci ev konsolu

Ghost of Tsushima’nın E3 2018’de gösterilen oynanış videosu:

Önceki İçerikPS4’ün son satış rakamı açıklandı: En çok satan ikinci ev konsolu
Sonraki İçerikPlayStation Worldwide Studios’un başkanı Hermen Hulst oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz