Tiny Tina’s Wonderlands’in çıkış tarihi açıklandı, oynanış fragmanı yayınlandı

Ayrıca ön siparişe de açıldı.

Basın Bülteni


Gearbox’ın geliştirdiği ve Borderlands evreninde geçen looter-shooter türündeki Tiny Tina’s Wonderlands’in çıkış tarihi belli oldu. Bununla birlikte oynanış fragmanı paylaşıldı ve oyun ön siparişe açıldı.

Tiny Tina’s Wonderlands, 25 Mart 2022’de PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC için çıkacak. Yayınlanan fragman hayranların oyuna ilk bakışını içeriyor ve büyü, karakter yaratma ve masa üstünden esinlenilen Overworld gibi yepyeni mekanikleri ortaya koyuyor.

Bugün itibarıyla tüm platformlarda ön siparişe de açılan oyunu ön sipariş verenler benzersiz bir zırh olan Golden Hero Armor Pack’e erişim kazanacak.

Tiny Tina’s Wonderlands’de oyuncular yüksek güçlü silahlarla dolu destansı bir maceraya atılacaklar. Bugünkü fragmanda gösterdiği gibi:

  • Tiny Tina, kuralların nadiren geçerli olduğu olağanüstü bir fantezi dünyasında düzensiz rehberinizdir. Hepsi uçsuz bucaksız bir Overworld ile birbirine bağlı olan görkemli şehirleri, nemli mantar ormanlarını, önsezi dolu kaleleri ve daha fazlasını keşfedin;
  • Hepsi kendi harika yeteneklerine sahip altı benzersiz karakter beceri ağacını karıştırıp eşleştirmenize izin veren geniş çok sınıflı sistemle kendi kahramanınızı yaratın. Seviye atlayın, yapınızı iyileştirin, cephanenizi genişletin ve nihai Fatemaker olun;
  • Çılgın birinci şahıs savaşlarında yıkıcı büyüler, güçlü silahlar ve benzersiz Aksiyon Becerileri ile kötülüğü alt edin. Ateş gücünüzü şakacı iskeletler, karada dolaşan köpekbalıkları ve devasa bölüm sonu canavarları dahil düşman lejyonlarını yok etmek için kullanın;
  • Sorunsuz çevrimiçi çok oyunculu veya yerel bölünmüş ekranda tek başınıza hikayenin keyfini çıkarın veya en fazla üç arkadaşınızla bir parti başlatın. Ganimetleri paylaşın veya en parlak ganimeti almak için acele edin – nasıl oynayacağınız size kalmış!

Oyunun oyuncu kadrosuz ise oldukça zengin. İnatçı kaptan Valentine (Andy Samberg), kurallara takıntılı robot Frette (Wanda Sykes) ve kuralları koyan ve dünyayı anında değiştiren sevilen, bomba atıcı Tiny Tina (Ashly Burch) deneyim için oyunculara katılıyor. Dragon Lord’u (Will Arnett) yenme maceraları sırasında oyuncular, ud kullanan bir Bardbarian ve Fairy Punchfather gibi sevimli uyumsuzlarla tanışacaklar.

Önceki İçerikTom Clancy’s Rainbow Six Siege’in yeni sezonu Crystal Guard çıktı
Sonraki İçerikGod of War Ragnarok için oynanış videosu yayınlandı, ilk detaylar açıklandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz