SÖYLENTİ: The Last of Us: Part II ertelendi (GÜNCELLEME)

Yakın zamanda çıkış tarihi duyurulan oyunun 2020'nin ilkbahar dönemine ertelendiği öne sürüldü.

GÜNCELLEME: Oyunun yönetmeni Neil Druckmann, PlayStation Blog’da paylaştığı yazıyla The Last of Us: Part II’nin 29 Mayıs 2020’ye ertelendiğini doğruladı.

Orijinal haber metni:

Geçen ay çıkış tarihi açıklanan PS4‘e özel The Last of Us 2‘nin 2020’nin ilkbahar dönemine ertelendiği iddia edildi.

Kotaku’dan Jason Schreier, The Last of Us: Part II’nin çıkış tarihinin ertelendiğini yazdı. Geliştirici stüdyo Naughty Dog‘dan konuyla ilgisi olan iki kaynaktan aldığı bilgiye göre, oyunun 2020’nin ilkbahar döneminde çıkış yapacağını aktardı. Geçen ay düzenlenen State of Play etkinliğinde The Last of Us 2’nin 21 Şubat 2020‘de çıkış yapacağı resmi olarak duyurulmuştu.

Bu haber, analist Daniel Ahmad‘ın dün attığı “Yakında birinci parti bir Sony oyunu hakkında beklenmedik bir gelişme duyabiliriz.” tweet’inden sonra geldi. Ahmad, Kotaku’nun haberinden sonra ise erteleme süresi için “3 ayın biraz üstünde” diye bir mesaj paylaştı. Bu da, The Last of Us 2’nin Mayıs sonu ya da Haziran başı gibi çıkış yapacağı anlamına geliyor.

PlayStation 4‘e özel olan The Last of Us: Part II, PSX 2016‘da duyurulmuş, çıkış tarihi ise 24 Eylül’de düzenlenen State of Play etkniliğinde 21 Şubat 2020 şeklinde açıklanmıştı.

Sony’den konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

PlayStation 5’in geliştirici kiti fotoğrafı sızdı

Önceki İçerikDragon Ball Z: Kakarot için oynanış videosu yayınlandı
Sonraki İçerikThe Last of Us 2’nin çıkış tarihi ertelendi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz