Sniper Ghost Warrior 3’ten 24 Dakikalık Oynanış Videosu

Sniper Ghost Warrior 3 için 24 dakikalık uzun bir oynanış videosu yayımlandı.

Lords of the Fallen‘ın yardımcı geliştiricisi stüdyosu CI Games, Sniper Ghost Warrior serisinin üçüncü oyunu için genişletilmiş bir oynanış videosu paylaştı. Ayrıca seride ilk defa bir oyun –Sniper Ghost Warrior 3“AAA yapım” şeklinde gösteriliyor.

Daha önceden E3 2015‘de de gösterilen bu oynanış videosu, ilk defa herkese açık olarak yayımlanıyor. Oyunun baş tasarımcısı Jess Lebow tarafından kurgulanan video, oyunun dünyasına, drone gibi yeni özelliklere yer veriyor.

CI Games ayrıca bugün serinin satış rakamlarını açıkladı. Buna göre, ilk iki Sniper Ghost Warrior oyunu toplamda 5.5 milyon ünite satış gerçekleştirdi. Bu rakam ile Sniper Ghost Warrior serisi şirketin en çok satış yapan yapımı oldu. İlk Sniper Ghost Warrior oyunu 2010 yılında piyasaya sürülürken, serinin ikici oyunu 2013’de çıkış yaptı.

Eski adıyla Marine yeni adıyla CI Games’in yaratıcı yönetmeni Paul B. Robinson tarafından başlatılan Sniper Ghost Warrior projesinin tasarımcısı Lebow, daha önceden  League of Legends, Far Cry ve Guild Wars gibi yapımlarda da görev almıştı.

Yaklaşan Gamescom 2015 etkinliğinde de oyuna dair yeni görüntüleri bizimle olacak. Gamescom 2015, 5-9 Ağustos tarihlerinde Almanya‘da düzenlenecek.

Son olarak, Sniper Ghost Warrior’ın çıkış tarihi olarak 2016’nın ilk yarısı planlıyor. Platformlar ise Xbox One, PlayStation 4 ve PC.

İşte yayımlanan Sniper Ghost Warrior 3’ten 24 dakikalık oynanış videosu:

Önceki İçerikAssassin’s Creed’in Senaristi Ubisoft’tan Ayrıldı
Sonraki İçerikDead Island Definitive Edition Listelendi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz