SÖYLENTİ: Titanfall 3 yapım aşamasında olabilir

Respawn'ın Star Wars Jedi: Fallen Order dışında üzerinde çalıştığı diğer oyun Titanfall serisine ait olabilir.

Titanfall 3 geliyor olabilir.
Titanfall 2 | EA/Respawn

Respawn stüdyosunun açtığı iş ilanlarına göre, yeni bir Titanfall oyunu geliyor olabilir.

Ekim ayında Electroinc Arts CEO’su Andrew Wilson, Respawn’ın iki yeni oyun üzerinde çalıştığını resmen açıklamıştı. Bunlardan birinin E3 2018‘de duyurulan Star Wars Jedi: Fallen Order olduğu biliniyor. Diğerinin ise stüdyonun son iş ilanlarına bakıldığında Titanfall markasıyla alakalı bir proje olabileceği tahmin ediliyor.

EA çatısı altındaki Respawn Entertainment bir süredir, özellikle 2017’nin Aralık ayında yayınladığı Titanfall 2 güncellemesinden sonra, stüdyoya yeni geliştiriciler katmak için iş ilanları açıyor. Bu iş ilanlarının bir kısmı Star Wars projesi ile alakalı iken diğerlerinin de Titanfall 3 için olduğu düşünülüyor – eğer Titanfall 2 için büyük bir içerik güncellemesi planlanmıyor ise.

EA, Titanfall’un yapımcısı Respawn’ı satın aldı

15 Aralık 2018’de yayımlanan en yeni iş ilanlarından biri, stüdyonun Titanfall markası üzerinde çalışmak üzere kıdemli teknik animatör pozisyonu için personel aradığını gösteriyor. Daha önceden açılan iş ilanları bu yılın Nisan ayına kadar gidiyor ve hala aktif durumda gözüküyor. Ancak bunların hiçbirinde “Titanfall 3” ifadesi geçmiyor, hatta yeni bir oyun projesinden dahi bahsedilmiyor.

Öte yandan, Respawn CEO’su Vince Zampella, stüdyonun 2017’nin ortalarında Titanfall evreni için “çok yoğun yatırımlar” yaptığını belirtmişti. Serinin en yeni oyunu Titanfall 2, basından yüksek notlar almasına karşın satış rakamları açısından beklentilerin oldukça altında kalmıştı. Zira, serinin dağıtımcısı EA, Titanfall 2’yi bir diğer kendi oyunu olan Battlefield 1 ile çok yakın dönemde -bir hafta arayla- piyasaya sürmüştü.

Titanfall 2 inceleme

Önceki İçerikPlayStation yılbaşı indirimleri başladı: Konsol ve oyunlarda fırsatlar
Sonraki İçerikLost Odyssey geri dönüyor olabilir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz