Dead Island Definitive Edition Listelendi!

Techland’in zombi temalı aksiyon oyunu PS4, Xbox One ve PC için yeniden çıkış yapabilir.

Dead Island‘ın remastered sürümü yeni nesil konsollar ve PC için tekrar gelebilir. Çünkü Dead Island Definitive Edition PlayStation 4, Xbox One ve PC için perakendeciler tarafından listelendi.

Güney Afrikalı Loot.co.z websitesi, Dead Island Definitive Edition adıyla sayfası açıp listeleme yaptı. Çıkış yapacağı platformlar olarak ise yeni nesil konsollar olan Xbox One ve PlayStation 4 ile PC’yi gösterdi.

Yayıncı Deep Silver‘ın ana şirketi olan Koch Media ise konu hakkında yorum yapmaktan kaçındı. Eğer listeleme doğru ise, 2011 yılında çıkış yapan Dead Island’ın karşımıza nasıl çıkacağı ve beraberinde ne gibi özellikleri getireceği hakkında bir bilgi yok.

Dead Island 2 ise 2015’nin sonunda çıkış yapacak şekilde planlanmıştı ancak daha sonra 2016’ya ertelendi. Temmuz 2015’de ise Koch Media, oyunun geliştiricisi Yager‘i bu görevden almıştı ve bu kararın “dikkatli bir inceleme süreci”nin ardından verildiğini belirtmişti.

En son Dying Light‘ı piyasaya süren Techland, Dead Island serisinin ilk oyununu geliştirmişti. Dead Island 2 ise seride ilk defa Techland tarafından geliştirilmeyen bir oyun olacak.

Önceki İçerikSniper Ghost Warrior 3’ten 24 Dakikalık Oynanış Videosu
Sonraki İçerikLife is Strange Episode 4 Çıkış Tarihi ve Serinin Satış Rakamları Açıklandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz