Assassin’s Creed’in Senaristi Ubisoft’tan Ayrıldı

Ubisoft Montreal stüdyosunun direktörü ve Assassin’s Creed’in senaristi Corey May, şirketten ayrıldı.

Ubisoft Montreal‘in direktörü ve senarist olan Corey May, şirketten ayrılarak Austin, Texas merkezli bağımsız oyun stüdyosu olan Certain Affinity‘e hikaye yönetmeni olarak geçti.

Ubisoft Montreal’de 10 yıla yakın bir zaman geçiren May, tüm projelerin hikayelerinden sorumluydu. İlk Assassin’s Creed oyununundan serinin diğer oyunlarına ve Prince of Persia: The Two Thrones‘a kadar çalışma yürüttü. Ayrıca Sekretagent Productions ile birlikte film sektöründe de çalışan May, The Plague, Sleeping Beauty, The Hunt and Dogs of Babel gibi filmlerde de görev aldı.

Corey May’in Certain Affinity’e gitmesi biraz garip bir durum. Çünkü bu stüdyo başka geliştiricilerin projeleri için bayilikler konumunda çalışıyor. Fakat Certain Affinity yaptığı açıklamada, May’in stüdyoya katılması ile birlikte stüdyo “yeni ve iddialı bir aşamaya girdi” dedi.

Certain Affinity stüdyosu, daha önceden Halo 4, Halo: The Master Chief Collection, Call of Duty: Ghosts ve Left 4 Dead gibi yapımlarda görev aldı. Kendi geliştirdiği oyunlar ise Crimson Alliance ve Age of Booty.

Corey May’in bu stüdyoya katılması ile birlikte ise Certain Affinity, artık daha fazla kendi projelerini geliştirme sinyali verdi diyebiliriz.

Assassin’s Creed’in senaristi

Önceki İçerikESL’den eSpor Turnuvaları için Uyuşturucu Testi Planlaması
Sonraki İçerikSniper Ghost Warrior 3’ten 24 Dakikalık Oynanış Videosu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz