Remedy yeni oyununu duyurmaya hazırlanıyor!

Finlandiya merkezli oyun stüdyosu Remedy'nin sıradaki oyunu yakın bir zamanda ortaya çıkabilir.

İlk iki Max Payne oyunu ve Alan Wake serisinin arkasındaki stüdyo, yeni oyun projesini yakın bir zamanda duyurmaya hazırlanıyor.

Finlandiya merkezli oyun stüdyosu Remedy Entertainment, bugün 20 saniyelik kısa bir video yayınladı. “Tüm Zamanların En İyi Fragmanı” başlığıyla yayınlanan videoda, şirketin yaratıcı yönetmeni Sam Lake kendini tanıtıyor.

Remedy’nin en son piyasaya sürdüğü oyun ‘zamanı bükme’ temalı Quantum Break idi ve bu oyun Microsoft tarafından bu yılın Mart ayında PC ve Xbox One platformları için yayınlanmıştı.

Bu yılın başlarında, Polygon‘a açıklamada bulunan Remedy, geliştirici ekibin ikiye ayrıldığını, bir ekibin yeni bir IP (fikri mülkiyet) üzerinde çalışırken, diğerinin ise Alan Wake serisiyle bağlantılı yeni bir oyunun hazırlanmasında görevli olduğunu belirtmişti.

Remedy’nin sıradaki yeni projesinin çok geçmeden ortaya çıkması ve duyurulmasından yakın bir zaman sonra da piyasaya sürülmesi bekleniyor. Stüdyonun iş direktörü Johannes Paloheimo‘nun Polygon’a yaptığı açıklamada, Remedy’nin oyunun duyurulmasıyla yayınlanması arasındaki zamanın kısa tutulmasını hedeflediğini söylemişti.

“Oyunun piyasaya sürülmesinin 5 yıl sürmesini istemiyoruz.” diyen Paloheimo, “Stüdyoyu iki farklı takıma ayırmak uzun bir süreçti; ama artık planladığımız oyunları daha hızlı bir şekilde geliştirip yayınlayabiliriz.” şeklinde konuşmuştu.

Temmuz ayının sonlarında Remedy, dünyanın en popüler shooter oyunlarından biri olan Crossfire‘ın devam oyunu Crossfire 2 projesi için Koreli oyun yayın firması Smilegate ile ortaklaşa çalıştıklarını duyurmuştu. Crossfire 2’nin hikaye modunu geliştiren Remedy’nin henüz duyurusunu yapmadığı ancak üzerinde çalıştığı iki yeni oyun projesinden birinin Crossfire 2 olup olmadığı ise henüz bilinmiyor.

Remedy’nin bugün yayınladığı videoyu ise aşağıdan izleyebilirsiniz:

Önceki İçerikWatchdogs 2 Basın Lansmanı Yapıldı
Sonraki İçerikThe Last Guardian İçin Yeni Bir Fragman Yayınlandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz