2010’da çıkan gerilim türündeki Alan Wake‘in remaster sürümü bir perakende firması tarafından çıkış tarihiyle birlikte listelendi.

VGC’deki habere göre, Wario64 adlı Twitter kullanıcısı Alan Wake Remastered‘ın Rakuten Taiwan isimli perakende firmasının internet sitesinde listelendiğini ve 5 Ekim 2021’de PS4, PS5 ve Xbox için çıkış yapacağının belirtildiğini yazdı.

Bu paylaşımın altına video oyun endüstrisindeki güvenilir kaynaklardan biri olan Daniel Ahmad, “Önümüzdeki hafta duyurulacak” şeklinde yorum yaptı.

Bu bağlamda, 9 Eylül’de gerçekleşecek olan PlayStation Showcase etkinliğinde bu oyunun duyurulması bekleniyor.

PlayStation Showcase 2021 duyuruldu, 9 Eylül’de gerçekleşecek

Öte yandan, bu yılın Haziran ayında Epic Games Store veritabanında “Alan Wake Remastered” ifadesinin geçtiği ortaya çıkmıştı.

Remedy‘nin geliştirdiği Alan Wake, 2010’da Xbox 360 ve PC için çıkmıştı. Geliştirici stüdyo bu fikri mülkiyetin haklarını elinde bulundurmasına karşın, Microsoft’ta olan markanın yayınlama hakkını Temmuz 2019’da satın almıştı.

Remedy geçen yıl Epic Games ile anlaşarak iki yeni oyun projesi üzerinde çalışmaya başladığını açıklamıştı. GamesBeat’ten Jeff Grubb bu iki oyundan birinin Alan Wake 2 olduğunu öne sürmüştü.

Uzun yıllar Remedy’de görev alan stüdyonun yaratıcı yönetmenlerinden Sam Lake ise Alan Wake markasının yayınlama haklarının satın alınmasının ardından bir devam oyunu geliştirmek istediğini açıklamıştı.

Önceki İçerikSony’den geri adım: Horizon Forbidden West ücretsiz yükseltme sunacak
Sonraki İçerikSÖYLENTİ: God of War Ragnarok’un hikaye uzunluğu 40 saat olabilir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz