Mortal Kombat X için yeni karakterler [GÜNCEL]

Mortal Kombat X için yeni karakterler ve yeni bir fragman videosu ortaya çıktı.

Mortal Kombat X için yayınlanan yeni hikaye fragmanı ile Mortal Kombat X için yeni karakterler ortaya çıktı. Geliştirici şirket NetherRealm tarafından yayınlanan yeni fragman ile Mortal Kombat X’in hikayesine dair yeni bilgiler ve oynanabilir yeni karakterler belli oldu.

Hikaye açısından, Mortal Kombat X, 2011 yılındaki Mortal Kombat’tan 25 yıl sonra geçecek. Oyuncular, Mileena ve onun isyancı ordusuna karşı mücadele edecek. Videodaki diğer detaylar açısından ise NetherRealm herhangi bir bilgi paylaşmadı.

Şubat ayının ortalarında Mortal Kombat X’te boy göstermeyecek karakterlerden biri belli olmuştu. Ekim ayının başlarında ve ocak ayının sonlarında ise Mortal Kombat X’te yer alacak 2 karakteri tanımıştık. Bunlardan biri Reptile diğer ise Quan Chi idi.

Ayrıca yeni fragman videosu ile Mortal Kombat X için yeni karakterler belli oldu. İşte o karakterler:

  • Jacqueline Briggs (Jax’in kızı)
  • Takashi Takeda (Kenshi’nin oğlu)
  • Kung Jin (Kung Lao soyundan)

Mortal Kombat X, 14 nisan tarihinde Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 ve PC platformları için raflardaki yerini alacak.

GÜNCELLEME: Mileena’nın Mortal Kombat X için oynanabilir bir karakter olmama ihtimali bulunuyor. Gelişmeler oldukça aktarmaya devam edeceğiz.

 

 Mortal Kombat X hakkında

Mortal Kombat X, daha önceki ve yeni karakterleri ile serinin 10. oyunu. Seride ilk defa oyuncular her karakter için 3 varyasyon arasında seçim yapabilecek. Bu varyasyonlar serinin yeni oyunu Mortal Kombat X için belkide en büyük yenilik. Ayrıca oyuncular için serinin önceki oyunlarında yer alan X-Ray hamlesi de olacak.

 

Önceki İçerikThe Division için yeni detaylar
Sonraki İçerikMortal Kombat X karakterleri sızdırılmış olabilir!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz