The Division için yeni detaylar

Tom Clancy’s The Division için yeni detaylar paylaşıldı. Oyunun PvP sistemi hakkında yeni bilgiler verildi.

Geliştirici şirket Ubisoft Massive tarafından Tom Clancy’s The Division için yeni detaylar açıklandı. Geliştirici şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, oyunda “Dark Zone” adı verilen PvP alanları bulunacak. Bu bölgeler, oyunun temel oynanış hattından farklı işleyiş gösterecek. Oyuncular bu bölgelerde karşı karşıya mücadele edebilecek, ölenlerin ise eşyalarını kaybetme olasılığı bulunacak. Ayrıca oyunun direktörü Ryan Barnard, The Division’nın PvP modunun diğer PvP modlara göre yeterince önde olacağını belirtiyor.

Bu tarzda yapılmış önceki oyunlardan değişiklik sağlamanın en büyük yollarından biri bu. PvP sisteminin oyunda önemli bir yer tutmasını istiyoruz. Birçok kez bir oyunun ana hikayesinde insanlarla birlikte hareket etmek imkansız olabiliyor. Genellikle rekabetçi bir oyunun olması da biraz garip olabilir.

Bazı çoklu oyuncu topluluklarının düşmanca olabileceğinden ve hoşgörülü davranmayacağından bahseden Ryan Barnard, The Division’ındaki Dark Zone alanlarının kasıtlı olarak dizayn edildiğini ve böylece oyuncuların geri gelmesini teşvik edebileceğini belirtiyor. Ayrıca diğer tarzda ve bu tarzdaki oyunların eğlenceli PvP bileşenlerini bir araya getirmeye çalıştıklarını da ekliyor.

the-division-icin-yeni-detaylar-dark-zone-pvp-baslattusu

Dark Zone adlı PvP alanlarında herhangi bir öğe bulduğunuzda, onu almak için “Extraction” adı verilen bir sürece ihtiyaç duymanız gerekiyor. Daha sonra o eşya karakterinizde kalıcılık kazanıyor. “Extraction” süreci tamamlanmadan ölürseniz, o eşyayı sonsuza dek kaybedersiniz.

Barnard, bu risk düzeyinin bazı Dark Zone bölgelerinde daha belirgin olmasının esas olduğunu belirtiyor. Aksi halde, ‘paranız olmadan poker oynamak gibi bir şey olurdu’ diyor, Ryan Barnard.

Dark Zone alanlarına ek olarak, oyunun hikaye modu co-op olarak oynanabilecek. Ancak, oyuncular tarafından gelen co-op davetleri, sadece co-op oynarken görünecek.

Tom Clancy’s The Division, 2015 yılında Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacak. Ancak çıkışı için kesin bir tarih belirtilmedi.

Önceki İçerikFruit Ninja Kinect 2 Geliyor
Sonraki İçerikMortal Kombat X için yeni karakterler [GÜNCEL]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz